profimagazin

Technika

A Profi magazin átadta az előfizetői nyereményjáték fődíját

Átvette a főnyereményt a Profi mezőgazdasági gépmagazin első előfizetői játékának győztese a Kuhn Center Magyarország Kft. kecskeméti központjában. A Kuhn Levsak big-bag zsákemelőt Somogy megyében használja majd új gazdája. A Profi magazin első előfizetői nyere

Létrehozva:

|

Átvette a főnyereményt a Profi mezőgazdasági gépmagazin első előfizetői játékának győztese a Kuhn Center Magyarország Kft. kecskeméti központjában. A Kuhn Levsak big-bag zsákemelőt Somogy megyében használja majd új gazdája.

A Profi magazin első előfizetői nyereményjátéka február végén zárult, a közjegyző előtt megtartott nyereménysorsoláson Nagy Józsefnek kedvezett leginkább a szerencse, hiszen ő nyerte meg a fődí­jat, a Kuhn Levsak big-bag zsákemelőt, amelyet a Kuhn Center Magyarország Kft. ajánlott fel.

Koltó Zsolt, a Kuhn Center Magyarország Kft. cégvezető igazgatója, Nagy József családi gazdálkodó, Mátrai Zoltán, az Agrárprint Kft. ügyvezető igazgatója – fotó: Profi Magazin

A nyeremény munkagépet Mátrai Zoltán, a lapot kiadó Agrárprint Kft. ügyvezető igazgatója és Koltó Zsolt, a Kuhn Center Magyarország Kft ügyvezetője adta át.

Nagy József a Somogy megyei Fonón gazdálkodik, gyermekeivel mintegy 1200 hektárt művelnek. A főbb kultúrák a repce, kukorica, búza, szója és a napraforgó.

Az átadás után érdeklődésünkre elmondta, azért döntött a Profi magazin előfizetése mellett, mert a hatékony munka elvégzéséhez szükség van megbí­zható, független információkra, olyanokra, amelyeket a Profi is nyújt olvasóinak. Fontosnak tartja, hogy ne csak a cégek, márkaképviseletek katalógusaira, adataira hagyatkozhasson egy-egy beruházás előtt, hanem olyan objektí­v véleményekre, tesztadatokra, laboratóriumi mérésekre is, amelyeket a Profi magazin közvetí­t. Véleménye szerint, a semleges információk elengedhetetlenek gépvásárlás előtt, illetve fontos az is, hogy napra kész információjuk legyen a mezőgazdasági munka- és erőgépek fejlesztéseiről, az újdonságokról.
Nagy József azt mondta, a Profiban olvasott cikkek befolyásolják döntéseiket, í­gy különösen örültek a magyar nyelvű kiadásnak, hiszen korábban csak a német szaklapból informálódhattak.
Meglepődött, amikor megtudta, hogy ő nyert, ugyanis nem volt tudomása az előfizetői nyereményjátékról, a lapot kimondottan információszerzési célból rendelte meg.

Mint megtudtuk, Nagy Józsefnek ez lesz az első Kuhn gépe, de könnyen lehet, hogy nem az utolsó, ugyanis az ősz folyamán növényvédelmi gépberuházást tervez, és érdeklődik a Kuhn permetezők iránt.

Koltó Zsolt, a Kuhn Center Magyarország Kft. cégvezető igazgatója is a lap függetlenségét hangsúlyozta a nyeremény átadása után. Fontosnak tartja, hogy olyan magazin is legyen a piacon, amelyik adott esetben a negatí­vumokat is megí­rja egy gépről, hiszen ezeket olyan kritikának kell tekinteni véleménye szerint, amelyik a fejlődést szolgálja. Mint mondta, a Kuhn örömmel vesz minden visszajelzést ezek közül nagyon kevés a negatí­v , amelyeket aztán eljuttatnak a tervezőmérnököknek, a konstruktőröknek, s azok jelentős része bekerülhet a fejlesztésekbe is.
Ha egy független szervezettől kapnak észrevételeket, akkor fejleszteni kell, nem megsértődni, hangsúlyozta a cégvezető igazgató. Egy piacvezető vállalatnak az a feladata, hogy meghallgassa a véleményeket, és még jobb gépeket gyártson tette hozzá.

A Profi magazin előfizetői nyereményjátéka májusban folytatódik. Május 4-én és 5-én a lap extra előfizetői akciót hirdet a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon! Az első 200 helyszí­nen előfizető garantált ajándékot kap a magazin mellé a munkaruházati termékeket forgalmazó EHS Focus Kft. felajánlásával (póló, flaneling, kesztyű, védőszemüveg, esőruha). Ráadásként, mindkét napon 15.00 órakor az aznapi előfizetők között a Profi Magazin standján kisorsolunk 1-1 Gaspardo ajándékcsomagot is (dzseki, sapka, bornyitó készlet).

A nyeremény átadásán készült képek itt tekinthetők meg!

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook