profimagazin

Technika

130 LE-s prémium Massey Ferguson traktor őszi előrendelési akció!

Az MF 5713 S NEXT típus kimagasló felszereltség mellett, jelentős gyári kedvezményben érhető el!

Létrehozva:

|

Massey Ferguson Next Edition 5713 S Black – fotó: Austro Diesel

A Massey Ferguson 5700 S szériájának a legerősebb, 130 lóerő teljesítményű típusa gyári akcióban érhető el a készlet erejéig. Az alapfelszereltség része a rugózott fülke, a 110 l/perc teljesítményű CCLS hidraulika szivattyú 4 pár szeleppel, és a LED-es munkalámpa készlet, valamint még számos nagy értékű extra. Piros és fekete színű gépek is elérhetők az akcióban, a rugózott híd pedig a legtöbb MF 5713 S NEXT traktorban megtalálható.

A traktorok erőforrása 4.4 literes, 4 hengeres AGCO POWER gyártmány. A maximális 130 lóerő teljesítmény mellett 545 Nm nyomaték áll rendelkezésre. A kategóriában nagynak számító hengerűrtartalom és kimagasló nyomaték garantálják az erőt. Az MF évtizedek óta használja az erőforrást, amely többszáz hazai gépben található meg.

A Dyna-4 sebességváltó 16 előre és 16 hátrameneti fokozattal rendelkezik. Az összes fokozat kézzel váltható, lábbal kuplungolnunk egyáltalán nem szükséges. Sőt! Az alapfelszereltségű Autodrive rendszer közúton teljesen automata váltót varázsol a Dyna-4 hajtóműből: mind a 16 fokozatot magtól kapcsolja a váltó. A fokozatok fele elérhető a nagyon fontos 4-14 km/h közötti sebességtartományban, ahol a szántóföldi munkavégzés zöme történik. A több elérhető fokozat végett, biztosan megtaláljuk a munkaeszközhöz legjobban illőt.

Modern kiegészítők (joystick, LED-es munkalámpák, nagy teljesítményű hidraulika rendszer), illetve egy már sokat bizonyított hajtómű (Dyna-4) – mind a hatékonyság érdekében – fotó: Austro Diesel

Hasznos funkciója a váltónak, hogy a fékpedál benyomásakor „kikuplungol” a traktor, üres állásba kerül így a hajtómű. Ez például homlokrakodózáskor vagy bálázásnál nagyon hasznos, ugyanis így egy pedállal vezérelhető a fékezés/kuplungolás.

Az irányváltó természetesen elektro-hidraulikus, és a kormány bal oldalán található karral működik.

Az MF 5713 S hidraulika rendszere a kategória legerősebbjei közé tartozik. 110 l/perc teljesítményű és zártközpontos (CCLS) rendszerű. Utóbbi által több hidraulikus munkafolyamat végezhető el egyszerre teljesítményvesztés nélkül. Mindegyik NEXT kiadású erőgépben 4 hidraulika szeleppár található.

 A fülke is kimagasló színvonalat képvisel: már maga a mérete is jóval nagyobb mint a kategória átlaga. A felszereltséghez hozzátartozik a prémium légrugós ülés, illetve a kezelést rendkívül megkönnyítő joystick. A botkormányon található funkciók a teljesség igénye nélkül: menetirányváltás, fokozatok váltása, rakodós munkavégzésnél hidraulikus funkciók kezelése és rakodó teljes értékű mozgatása. A külső felszereltség pedig tartalmazza a legmodernebb, LED technológiás 4 mellső és 4 hátsó munkalámpát.

Az univerzális felhasználást segíti, hogy mind a fekete, mind a piros színben is választhatunk kétféle gumiabroncsozás közül: a keskenyebb verzió állítható felnivel tökéletes sorközműlelésre, szállításra és általános felhasználásra, míg a szélesebb gumizás a rakodós/szálastakarmány munkavégzéshez felel meg a legjobban.

Az előrendelési akcióban rendelkezésre állnak rugózott mellsőhidas, illetve automata kormányzással is elérhető modellek, akár a különleges fekete színben is!

 

A gépek 2020 őszén érkeznek meg és korlátozott darabszámban érhetők el!

Biztosítsa prémium 130 lóerős traktorát már most! Részletekért érdeklődjön helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy központi számainkon:

0630-613-0122   /    0630-530-5565

Massey Ferguson

(X)

Hirdetés

Fókuszban

Facebook