Gépesítés

Technika

John Deere 750A a minőségi vetés kulcsa

Létrehozva:

|

A John Deere 750A sűrű soros vetőgépe a feltételek nélküli munka megtestesítője, legyen szó finom morzsás szerkezetűre művelt magágyról vagy műveletlen területbe vetésről. Nagy teljesítményű, mechanikus magadagolású és pneumatikus magtovábbítású vontatott vetőgép, amely kialakítása és tömege révén lehetővé teszi a nagy, 12-15 km/h munkasebességgel történő munkavégzést.

Az egyenletes vetési mélységet a nagy átmérőjű és széles mélységhatároló kerekek garantálják.
A vetőegységek sárkaparóval felszerelt szimpla tárcsás nyitócsoroszlyák, melyek aktív talajnyomása hidraulikusan állítható (max. talajnyomás 250 kg/vetőelem), ez biztosítja, hogy a nyitócsoroszlyák a megfelelő mélységben haladjanak, függetlenül a talaj kötöttségétől, tömörségétől. A nyitótárcsát külön magnyomó kerék követi, amely tovább javítja a vetőmag-talaj kapcsolatot.
A magárok zárását egy öntvény zárókerék végzi, amely sima vagy csipkés kiképzésű változatban is elérhető. A csipkés zárókerék agresszívabb zárást biztosít, amely nedves vagy extrém kemény talajállapot esetén előnyös lehet.

A John Deere 750A vetőgép megfelel a precíziós gazdálkodás követelményeinek, mivel alkalmas szakaszolásra, előírástérkép-alapú differenciált vetésre, és a vetés teljes dokumentálása, valamint visszakövetése a John Deere online felületén keresztül megvalósítható.

További információkért és ajánlatért keresse a KITE Zrt. gépértékesítési menedzser kollégáit!

Kolozsvári István, kereskedelmet támogató mérnök

(X)

Hirdetés

Fókuszban

Facebook