Gépesítés

Technika

A KUHN új magágy-előkészítője a PROLANDER

A KUHN PROLANDER rendelkezik a legnagyobb kapatávolsággal a piacon, és ez az egyetlen kultivátor a kategóriában, amely folyamatosan hidraulikusan állítható munkamélységet kínál a fülkéből. Ez az innováció páratlan kényelmet és sebességet nyújt a gépkezelőknek.

Létrehozva:

|


A KUHN PROLANDER 6000 és 7500 (6 m és 7,5 m munkaszéleségben) az első magágy-előkészítő a KUHN palettáján a kapáselmunkálókkal felszerelt tartományban. A PROLANDER több művelet elvégzésére alkalmas, a sekély tarlóhántástól a magágy-előkészítésig. Sokoldalúsága miatt a 70×12 rezgő „S” kapákat át lehet szerelni egy 60 mm-es lándzsás vagy egy 180 mm-es lúd-láb kapákra. Az első Crossboard simító elegyengeti a szántást a kapák előtt.  

A KUHN PROLANDER előnyei:

1. Megnövekedett terület-teljesítmény a sekély tarlóhántás és a magágy-előkészítéskor
Köszönhetően az 5 sorban, 15,5 cm-es távolsággal elhelyezett kapáknak, a PROLANDER rendelkezik a legnagyobb kapatávolsággal a piacon. Ez az ideális eszköz, hogy elkerülhető legyen az eltömődés a szármaradványoktól és a konzisztens munka az egész gép szélességében. Mindezek a jellemzők teszik PROLANDER-t a legjobb magágy-előkészítővé a minimumművelést alkalmazó gazdák számára.

2. Időmegtakarítás és gyors alkalmazkodás
A KUHN PROLANDER az egyetlen kultivátor a kategóriában, amely folyamatosan hidraulikusan állítható munkamélységet kínál a fülkéből. Ez az innováció páratlan kényelmet és sebességet nyújt a gépkezelőknek – bármilyen szerszám használata nélkül.  

3. Egyszerű hengerválasztás az Ön igényei szerint
A dupla 600 mm-es „U” henger sokoldalúan használható minden típusú talajon. Az „U” profil és a 12,9 cm-es távolság lehetővé teszi a tökéletes konszolidációt, köszönhetően a talaj-talajkapcsolatnak. A kettős „U” henger öntisztító, és egyáltalán nem hajlamos a növényi maradványok általi eltömődésre. A dupla "cső-pálcás" henger átmérője 400/320 mm és egy szintező borona biztosít optimális omladozó felszínt még kötött talajokon is. Ez a henger jól alkalmazkodik a magágykészítésekor. 

Várunk minden érdeklődőt 2017. január 25. és 28. között az AGROmashEXPO ’G’ pavilonjában a 103 C standon!

Markovics Tamás
Termékmenedzser

Kuhn Center Magyarország Kft. (x)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook