Gépesítés

Technika

A Kubota nagyteljesítményű dízelmotorokat fejleszt – Belépés a 300 lóerő feletti szegmensbe

A KUBOTA Corporation (székhelye: Naniwa-ku, Oszaka, Japán; elnök és vezér igazgató: Yuichi Kitao; a továbbiakban: „Kubota”) bejelentette, hogy megkezdi az új, S7509 nagyteljesítményű ipari dízelmotor fejlesztését, amely megfelel az EU Stage V. szakasz előírásainak.

Létrehozva:

|

Referencia darabot a CONEXPO CON / AGG kiállításon, 2020. március 10–14. között, Las Vegasban mutatják be. A Kubota számos intézkedést tett már az építőipar és az ipari gyártók különféle igényeinek kielégítésére. Ennek köszönhetően a maximum 100 lóerős  ipari motorok globális piacának legnagyobb részét birtokolja. A V5009 bevezetésén túl, amelyet 2017-ben mutattak be, a Kubota fejleszti és kibővíti a sorozatot, hogy a világ első számú ipari motor gyártójává váljon a 300 lóerős szegmensben.

Új nagyméretű ipari dízelmotor “S7509 (összlökettérfogat 7,5L)”

Háttér

Az Egyesült Államokban, Európában és Japánban a mezőgazdasági és építőipari gépekre vonatkozó legfrissebb károsanyag kibocsátási előírások betartása érdekében a Kubota már korábban tett lépéseket a megfelelő motorok kifejlesztésével, kihasználva a fejlett technológiai tapasztalatait és erősségeit, amelyekkel évek óta gyártja a kompakt dízel- és benzinmotorokat ipari alkalmazásokhoz.

A Kubota releváns tanúsításokat kapott Európában, Észak-Amerikában (EPA * 2, CARB * 3) és Japánban, valamint olyan országokban, mint Kína, India és Brazília, számos terméket vezetett be ezeken a piacokon.

A természetes környezet megőrzése iránti növekvő nemzetközi tudatossággal összhangban a motorok károsanyag-kibocsátási szabványai sok országban szigorúbbak lettek.

Minden építőipari és ipari gépgyártónak mostantól a legújabb előírásoknak megfelelő motorokkal kell gyártania gépeit és olyan intézkedéseket kell alkalmaznia, mint például a kipufogógáz utókezelő eszközök.

Az új, S7509 termék készen áll arra, hogy megfeleljen a 2019/2020-tól érvényes, az emisszióra vonatkozó Stage V. szakasz előírásának, amely korlátozza a részecskeszámot.

 

Az S7509 motor és jellemzői

  • Nagy teljesítmény alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett
  • Nem csak az égés optimalizálása a nagy teljesítmény elérése érdekében, hanem az alacsony üzemanyag-fogyasztás legmagasabb szintjének elérése az azonos teljesítménytartományú más motorokhoz képest.

 

Kompakt kialakítás

Henger

ürtartalom

hengerek

Teljesítmény

Utánkezelő

7.5L

6

228.4kw

SCR*4DPF*5

 

Rugalmas műszaki tervezés és egyszerű karbantartás      

Az S7509 két hajtótengelyes (TLT) opcióval rendelkezik, amelyek rugalmasságot biztosítanak a gépoldal mérnöki kialakításában és olyan funkciókat kínálnak, amelyek a felhasználók számára egyszerű karbantartást tesznek lehetővé.

 

Tömeggyártás

A tömegtermelés 2023-ban kezdődik.

 

Bővebb információért keresse a Két-KATA Kft.-t!

www.kubota-traktorok.hu

info@ketkata.hu

06-28/465-053

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook