Gépesítés

A KITE Zrt. januártól a Kramer hivatalos forgalmazója

A KITE Zrt. 2024-től újabb nagy múltú, neves márkával, a német Kramer prémium kategóriás rakodóival bővíti portfólióját és forgalmazási tevékenységi körét. Az amerikai John Deere-rel együttműködésben álló német cég a magas minőség és a megbízhatóság képviselője, mely a jövő évtől a magyar gazdák számára is elérhető.

A KITE Zrt. és a JCB szerződése 2023. december 31-ével lejár és ezáltal vállalatuknál megszűnik a JCB eszközök, rakodók forgalmazása és szervizellátása. A továbbiakban a JCB termékek forgalmazási tevékenységi körét és szervizelési munkálatait a Chemical-Seed Kft. veszi át. A KITE Zrt. azonban továbbra is teljeskörűen biztosítja partnerei részére a JCB gépekhez tartozó alkatrészellátást, széles kínálattal a megszokott minőségben.

A vállalat portfóliójában a továbbiakban a Kramer prémium kategóriás rakodói lesznek elérhetők. A német Kramer márkanév közel 100 éve jelent meg a piacon, akkor még családi vállalkozásként. Kezdeti értékeik – a magas minőség és a megbízhatóság – mára a védjegyükké vált, mellyel beírták magukat a modern mezőgazdaság kiemelkedő márkái közé. Az agráriumban szerzett több évtizedes tapasztalatuk alapján robusztus megjelenésű gépeik kialakításánál nagy hangsúlyt fektetnek a gépkezelői komfortra és a kezelést támogató rendszerek integrálására.

Portfóliójuk széles skáláján megtalálhatók teleszkópos rakodógépek, összkerék-kormányzású homlokrakodók, teleszkópos homlokrakodók és professzionális nagy alvázas rakodógépek is.

A gépek minőségét emeli időtállóságuk, melyet a csavarodásnak ellenálló alváznak, az oldalról is megtámasztott gémnek, valamint a 7 km/h felett automatikusan bekapcsolódó gémcsillapításnak és a ventilátor-visszaforgatásnak köszönhetnek.

agrotrend.hu / KITE Zrt.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés