4x4

Technika

Pick-up etalon született: ISUZU D-Max

Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletű. Az ISUZU, a világ egyik legnagyobb haszongépjármű gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. A kapcsolható összkerékhajtás, az erőteljes és takarékos dízelmotor, a kiemelkedő terhelhetőség és vontatási kapacitás nálunk hagyomány.

Létrehozva:

|

Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Erő, stílus és technológia különös összetétele, melyre bármilyen körülmények között számíthat. Úttalan utakon, hegyeken, völgyeken keresztül.

ISUZU D-Max: Teherautó DNS

Az ISUZU tudja, hogy a magas minőségű, jól megtervezett és tartós alkatrészek felhasználása elengedhetetlen az ISUZU D-Max hosszú élettartamához. Az ISUZU kíméletlen, megalkuvást nem ismerő pick-up-jai a teherautóktól örökölt technológiákkal és funkciókkal épülnek. A D-Max alváza a teherautók szilárdságát és tartósságát nyújtja, magabiztosabb úttartást és egyensúlyt kölcsönöz minden körülmény között akár terhelt, akár üres állapotában is. Több millió kilométeres extrém és valós körülmények között elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a motort, az alvázat és minden egyes alkatrészt kiváló mérnöki munkával, nagy odafigyeléssel terveztek.

Kategória vezető: 3,5 tonna vontatási kapacitás

Ne tévessze meg a sportos külső, valamint a pazar beltér. A D-Max egy valódi igásló, ami bírja a kemény munkát. A kategória legnagyobb, 3,5 tonnás vontatási kapacitása messze a mezőny fölé emeli az új D-Max-ot. Az 1 tonnás hasznos teherbírás, a 100km/h sebességig kapcsolható összkerékhajtás segítségével bármilyen feladattal könnyedén megbirkózik. Az ISUZU D-Max kimagasló teherbírását a rendkívüli gondoskodással megtervezett alváznak köszönheti, mely minden eddiginél szélesebb a növelt stabilitás érdekében, és hosszabb, a jobb kezelhetőség miatt. A megnövelt szelvényméretű hossztartók, valamint a speciális energiaelnyelő kialakítás révén az utasok biztonságban utazhatnak.

Elementáris erő

1936-ban az ISUZU alkotta meg japán első hazai gyártású dízelmotorját (DA6), mely a folyamatos technológiai fejlesztésekkel, újításokkal és a 26 millió dízel motor gyártásából adódó tapasztalattal teszi az ISUZU márkát a hatékony és minden körülményhez kitűnően alkalmazkodó motorok meghatározó nemzetközi vezetőjévé. A kimagasló teljesítmény iránti elkötelezettséget mi sem mutatja jobban, mint a változó geometriájú turbófeltöltővel ellátott 120 kw-os (164 LE) RZ4E-TC motor. Az új fejlesztésű motor széles tartományban képes leadni maximális forgatónyomatékát, így élvezetesebb a terepen való közlekedés, tökéletesebb a gyorsulás, nagyobb a vontatási erő.

Környezetünkért

Felelősséggel egymásért és környezetünkért. Feltett célunk olyan járműveket és motorokat gyártani, melyek piacvezetők az üzemanyag takarékosság és káros anyag kibocsátás tekintetében, ugyanakkor maximálisan illeszkednek felhasználóink igényeihez. A fenntartható fejlődés gyártási eljárásunk kialakításakor fontos szempont, ezért az ISUZU olyan termékeket gyárt, melyek életciklusuk alatt a gyártástól az újrahasznosításig a lehető legkisebb mértékben terhelik környezetünk ökoszisztémáját. Ezért gondoljuk kiemelkedően fontosnak olyan járművek gyártását, melyek hasznosságukból és hatékonyságukból mit sem veszítve, környezetkímélő módon szolgálják felhasználójukat.

(x)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook