Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

4x4

Technika

A MINI Countryman

Hazánkban is elérhető a hagyományokkal átitatott brit prémiumgyártó legnagyobb és legsokoldalúbb modelljének legújabb nemzedéke, a MINI Countryman! A Wallis Motor kínálatában is elérhető modell a MINI modellcsaládjának legnagyobb és legsokoldalúbb tagjaként a brit prémiumgyártó jellegzetes stílusában kínálja a kiemelkedő vezetési élmény és az egyediség páratlan harmóniáját.

A prémium kompakt szegmens üdvöskéje

A MINI Countryman kimagasló pozícióját gondosan kidolgozott formanyelv, ötletes extrafelszereltségi opciók és innovatív MINI Connected szolgáltatások nyomatékosítják a prémium kompakt szegmensben. Masszív felépítésével, öt teljes értékű üléssel felszerelt, egyszerre nagyméretű és sokoldalú utasterével, valamint az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető ALL4 intelligens összkerékhajtással a MINI legváltozatosabb négykerekűje nem csupán a hétköznapokban, de a hosszabbra nyúló hétvégi utazások alkalmával és a járatlan terepeken is megbízható társként inspirálja a brit prémiumgyártó rajongóit.

Tóth Viktor, a Wallis Motor Pest product genius kollégája elmondta a modellről, hogy a MINI Countryman progresszív karakterét hűen tükrözi a plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával dolgozó modellváltozat és a vadonatúj innovációkkal kiegészített MINI Connected szolgáltatás-paletta, az opcionális extrafelszereltségek és az eredeti MINI tartozékok eddigi legszélesebb portfóliója pedig minden korábbinál nagyobb teret enged a személyre szabhatóságnak.

Iránymutató újdonság

A MINI Countryman modellel a hagyományőrző brit prémiummárka tovább folytatja egyre szélesebb célközönsége meghódítását. Már az első nemzedék is iránymutató újdonságként érkezett meg az utakra: a MINI márka első, négy méternél hosszabb típusaként, négy ajtajával, nagyméretű csomagtérajtajával, öt teljes értékű ülésével és összkerékhajtásával a MINI Countryman a prémium kompakt szegmensben is útnak indította a brit prémiumgyártó sikertörténetét.

Tóth Viktor kiemelte, hogy a plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt MINI Cooper SE Countryman ALL4 összehasonlíthatatlan stílusban egyesíti az úttörő hatékonyságot, a hibrid-specifikus összkerékhajtást és a vezetés zéró emissziójú élményének lehetőségét. Az autó átlagos üzemanyag-fogyasztása 1,7 – 2,0 liter/100 km; kombinált energiafogyasztása 13,1 – 14,0 kWh/100 km; kombinált károsanyag-kibocsátása 40 – 45 gramm/km.

Változatos meghajtások

A Wallis szakértője elmondta, hogy a plug-in hibrid hajtáslánc-technológia mellett a MINI Countryman magyarországi motorpalettáján kétféle benzines és kétféle dízelüzemű erőforrás is megtalálható, amelyek mindegyike a legkorszerűbb MINI TwinPower Turbo technológiával dolgozik. A továbbfejlesztett motorok tökéletesen lefedik a 75 kW/102 lóerő és 140 kW/190 lóerő közötti teljesítmény-tartományt (100 kilométerre vetített 4,1 – 6,3 liter átlagos üzemanyag-fogyasztás és kilométerenkénti 107 – 144 gramm kombinált károsanyag-kibocsátás mellett) és már most maradéktalanul megfelelnek a 2021-től érvényes Euro 6d emissziós szabvány előírásainak. A különböző hajtáslánc-technológiák közül négy igény szerint az ALL4 intelligens összkerékhajtással is párosítható.

Tóth Viktor, a Wallis Motor Pest product genius kollégája ismertette a MINI Countryman legfőbb ismérveit:

 • Jellegzetes frontrész újratervezett hűtőráccsal
 • LED-technológiás első fényszórók és LED-es ködlámpák alapfelszereltségként
 • LED-technológiás hátsó lámpák, amelyek a brit zászló motívumában világítanak
 • Új karosszériafényezési opciók és új Piano Black Exterior külső felszereltségi csomag
 • Új könnyűfém keréktárcsák
 • A legkorszerűbb motorcsalád tagjai, amelyek maradéktalanul teljesítik az Euro 6d emissziós szabvány előírásait
 • Alapfelszereltségként nyolcfokozatú Steptronic automataváltó még több motorváltozathoz
 • Az opcionális extrafelszereltség részeként új, színes, digitális központi kijelző 5” képernyő-átmérővel
 • Az opcionális extrafelszereltség részeként újratervezett műszeregység magasfényű Piano Black stílusban
 • Alapfelszereltségként bőr sportkormány
 • Új utastér-bőrözési lehetőségek
 • A MINI Yours Interior Styles új verziója
 • Új funkciók a MINI Connected szolgáltatás-palettán
 • Az eredeti MINI tartozékok minden korábbinál szélesebb portfóliója

Az 1994-ben alapított Wallis Motor hitvallása a kezdetek óta változatlan – számára mindig ügyfelei az elsők. A Wallis Motor nem véletlenül piacvezető immár közel 30 éve töretlenül a magyar piacon. A számos egyedi márka, többek között a BMW, a MINI, és a Maserati modelljeit forgalmazó márkakereskedő kínálatában folyamatosan elérhetők a legújabb nóvumok – mint például a brit prémiumgyártó, a MINI Countryman modellje is.

A brit prémiumgyártó MINI modelljei a Wallis Motor ügyfelei számára a Wallis Motor Pest Hungária körút 95. szám alatti kereskedésében érhetők el.

agrotrend.hu / Wallis Motor

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés