A COPA-COGECA is folyamatosan nyomon követi és értékeli a koronavírus által okozott járványhelyzet hatását az egész élelmiszerláncra, amely során tagszervezeteitől begyűjti a szükséges információkat. Az alábbi...
Megjelent a NAK Élelmiszeripari kézikönyvek-sorozat legújabb kötete, amely az érzékszervi vizsgálatokat mutatja be.
Franciaországban négy olimpiai úszómedencényi, körülbelül 10 millió liter sört kell a közeljövőben megsemmisíteni, mert fogyasztásra alkalmatlanokká váltak a koronavírus-járvány miatt.
Az élelmiszerlogisztikai folyamatok magas fokú koordinációt és precizitást igényelnek, hogy a termékek biztonságos úton jussanak el a gyártótól a megrendelőig. A Dachser Food Logistics üzletága a...
Hogyan változtak élelmiszervásárlási és étkezési szokásaink a járványügyi helyzet hatására? Milyen élelmiszereket halmoztunk fel? Mit kezdünk a tartalékokkal? Többek között ezekre a kérdésekre keresik a választ...
Létezik magyar “csoda” a pandémia idején. A világszerte, Jordániától Dubajon át Londonig ismert sajtexportőr Kőröstej nem elbocsát dolgozókat, ellenkezőleg: a COVID-19 ellenére március elseje óta közel...
Az enyhe tél és a korán jött tavasz kedvezett a méhcsaládok fejlődésének. Mégis, a hosszan tartó szárazság és a március végén érkezett lehűlés miatt gyengébb lehet...
Az Európai Bizottság három év után először vezet be magántárolási támogatást, mellyel célja, hogy ez év nyarán mintegy 330 000 tonna tejterméket és 61 000 tonna...
Szétzilálta a friss élelmiszerek piacát a koronavírus-járvány Németországban, egyes termékek ára meredeken emelkedik, másoké zuhan - mutatta ki egy vasárnap ismertetett felmérés, amely szerint a zöldség...
Az Iowa Egyetem nemrégiben közzétett tanulmánya modellezte az afrikai sertéspestis (ASF) kitörésével járó kockázatok esetleges hatását az Egyesült Államokban. A spanyol sertéshús-export egy év alatt közel...