Élelmiszergazdaság

Piac

Ismerje meg a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás titkait!

Újragondolt zöldség- és gyümölcsfeldolgozási program indul.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága – az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül – meghirdeti a „Tanuljunk együtt! – Zöldség-gyümölcs feldolgozás” elnevezésű rendezvényét – olvasható a kamara közleményében.


A kamara a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programját kezdő és haladó szinten is meghirdeti – fotó: Pixabay

A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a NAK Élelmiszeripari Igazgatósága folytatja a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás területén működők szakmai ismereteinek bővítését. Az eddig megrendezett eseményeknek megfelelően a köztestület

célja továbbra is a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeret átadása az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban.

Az idei tematikák összeállításánál a NAK arra is törekedett, hogy a tagok igényeihez igazodva további szükséges és hasznos tartalommal bővítse a programjait. Ezáltal a most jelentkezők mellett a programok valamelyikén már résztvevő tagjainak is szolgálhatnak újdonságokkal.

A feldolgozással most ismerkedők számára egy 2×2 napos programot állított össze, ahol az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetősége a résztvevőknek. Az előző programok tapasztalatai alapján a tematika úgy alakult ki, hogy a szükséges információkat kellő részletességgel kaphassák meg a program résztvevői, ehhez pedig indokolt volt az időtartam bővítése.

A terméket előállító tagokna pedig az előállítás aktuális kérdéseire kívánja a köztestület megadni a választ.

A tavaszi félévre tervezett események időpontja:

  • 2019. április 12-13. – Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. – Kezdő csoport II. modul 
  • 2019. május 10-11. – Haladó csoport

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

agrotrend.hu

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook