Hírek

Miért érdemes a DEKALB-ot választani repcében is?

A DEKALB évek óta a legnagyobb területen termesztett repce vetőmag márka hazánkban, mely Magyarországon kívül több nagy repcetermesztő európai országban is piacvezető.

Ennek köszönhetően a legnagyobb termelői tapasztalat a DEKALB mögött van. A DEKALB nemesítői pontosan ismerik a hazai repcetermesztők kihívásait és ennek megfelelően kerülnek kiválasztásra a hazai körülményeknek legjobban megfelelő hibridek.

Maximális életerő, maximális termés:

– kirobbanó korai fejlődés

– télállóság

– betegség-ellenállóképesség

– kipergés-ellenállás

Ezek mind olyan tulajdonságok, melyek biztosítják, hogy a kimagasló terméspotenciállal rendelkező DEKALB hibridekkel valóban a lehető legnagyobb termést sikerüljön betakarítani. Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam néhány figyelemre méltó hibridünket:

A DK EXSTORM repce hibrid minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy Magyarország legnépszerűbb repce hibridje legyen 2014-ben.

Az intenzív technológiát alkalmazó, nagy terméseket betakarító repcetermesztőknek ajánlom a kiemelkedő terméspotenciálú DK EXPLICIT hibridünket, mely kiváló alapot teremt a termések további növeléséhez.

A DEKALB Clearfield® hibridek egyedülállóak a hazai piacon, hiszen ezek nem meglévő hibridek imidazolinon rezisztens változatai, hanem a DEKALB Clearfield® nemesítési program eredményeként létrejött csúcshibridek. A kísérletek és az eddigi üzemi tapasztalatok is azt igazolják, hogy termőképességben a legújabb hagyományos DEKALB hibridek szintjén teremnek.

A DEKALB több mint egy vetőmag márka. 28 képzett értékesítési képviselőnk mellett 4 fejlesztőmérnök kollégánk és 3 Kiemelt ügyfélkapcsolattal foglalkozó munkatársunk is az Önök rendelkezésére áll, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a DEKALB hibridekkel. 2013-ban a repcetermesztők számára is elindítottuk +1 tonna/ha szolgáltatásunkat. Ha szeretné növelni eredményességét, vegye fel a kapcsolatot Kereskedelmi képviselőjével.

Kérjük tiszteljen meg bizalmával és válassza repce partnerének a DEKALB-ot!

Kökény Benő

Marketing menedzser

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés