Hírek

Magyarországon először választották meg az Agrárvilág Szépét

Olyan Hölgyek jelentkezését vártuk, akik valamilyen módon az agrárvilághoz köthetők. Szüleik, vagy ő maguk a mezőgazdaság valamely ágazatában dolgoznak, agrár közép-, vagy felsőoktatási intézmény tanulói most is, vagy azok voltak, illetőleg a mezőgazdaság valamely ágazatának közigazgatásában vesznek részt.

Létrehozva:

|

Az Agrotrend Csoport több neves díjjal is büszkélkedhet, amelyek évek óta egyre szélesebb körben válnak ismertté. Idén egy újabb elismerésnek sikerült lerakni az alapjait, melynek célja a mezőgazdaságban dolgozó, illetve hozzá szorosan kötődő dekoratív és intelligens hölgyek jövőbeni média megjelenése, akik a cégcsoport eseményei által népszerűsíthetik a mezőgazdaságot.

Az Agrárvilág Szépe 2019 több szakaszból épült fel, amely a díj meghirdetésétől egészen a királynő megválasztásáig tartott. Jelentkezőből nem volt hiány, rengeteg olyan hölgy is szerette volna megmérettetni magát, akiknek nem volt semmilyen kötődésük a mezőgazdasághoz, azonban a díj elbírálásában részt vevő szakmai zsűri nemcsak megszűrte a jelentkezőket, de sikeresen ki is választotta azt a hat hölgyet, aki végül be is jutott a döntőbe.

Az esemény fővédnöke Lipp Adrienn, Világmárka Nagykövet elmondta:

– Az volt a legfontosabb a lányoknál, hogy példát tudjunk velük statuálni.

Én családi gazdálkodóként azt látom, hogy egyre kevesebb az a példamutatás a fiatal generációnak, hogy igenis egy gyönyörű karriert lehet befutni az agráriumban. És ha tovább gondoljuk, akkor majd az ő gyermekeiknek is egy természet közeli életmódot tudnak megmutatni és ezeknek a lányoknak mind ilyen kötődésük van.

Az esemény főszervezője Mátrai Zoltán hozzátette:

– A mezőgazdaság jellemzően férfias szakma és a hölgyek vagy eléggé elbújva szerepelnek benne, vagy ha vezető, illetve tulajdonosi szerepet töltenek be, akkor is el vannak törődve a saját dolgaikkal. Épp ezért viszonylag nehéz volt megtalálni ezeket a hölgyeket, de sikerült.

Az Agrárvilág Szépe 2019 ez év június 20-án vette kezdetét, ahol a szépségipar szereplőiből összeállított szakmai zsűri néhány napos elbírálás után határozott a döntőbe jutottak személyéről az erre a célra kialakított online felületen közzétett fotók, videók és a lányok bemutatkozásai alapján.

Júliusban az Agrotrend csapata professzionális portfóliót készített a lányokról fotók és videók formájában, amelyeket az esemény facebook oldalára feltöltöttek, hogy augusztus elsejével megkezdődhessék a közönségszavazás, amelynek győztese a legtöbb kedvelést kapott Györgyi Emese lett.

Az Agrárvilág Szépe 2019 verseny a Magyarország Legszebb Birtoka díjátadó gálaestjének keretén belül került megrendezésre augusztus 31-én Siófokon. A hölgyeket estélyi ruhában, valamint alkalmi viseletben, ún. infinity dressben csodálhatta meg az agrárvilág közönsége, akiket tovább nyűgözte a versenyzők bemutatkozása.

Megismerhettük a lányok mezőgazdaságban lévő tevékenységüket, az ehhez szorosan kapcsolódó életüket és szót ejtettek jövőképükről is, amelyek kivétel nélkül motiválóan hatottak a jövő generáció számára is.

A zsűri egyértelmű döntése alapján Szebenyinszki Georgina lett az Agrárvilág Szépe 2019 királynője, két udvarhölgye pedig Törös Ramóna és Varga Réka.

Az esemény létrejöttében köszönet illeti a támogatókat!

Főtámogató: FarmGép Kft.

Támogatók: Vitafort Zrt., SsangYong Magyarország, Agrármarketing Centrum Kft., Hotel Elizabeth, Huminisz, EuroChem Kft., Agroker Holding Zrt., Nextent Informatikai Zrt., Agrováció Kft.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook