Hírek

Szeptember elején rendezik meg a 32. Bábolnai Gazdanapokat

A rendezvény átfogó képet ad az agrárgazdaság aktualitásairól.

Létrehozva:

|

Szeptember 5. és 8. között rendezik meg a 32. Bábolnai Gazdanapokat, amely az idén a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) egyik társrendezvénye lesz – jelentették be a szervezők kedden a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón, Budapesten. 

Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért felelős államtitkára szerint a több mint három évtizedes múltra visszatekintő rendezvény a magyar agrárium kiemelkedő ünnepe, mivel az a 21. századi mezőgazdaság technológiáit, tudását és a mezőgazdasági gépek legjavát mutatja meg Bábolnán.

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke kiemelte, hogy a komoly tradícióval és szakmai presztízzsel rendelkező esemény

súlypontja a mezőgazdasági gépekre tevődik, ugyanakkor átfogó képet ad az agrárgazdaság aktualitásairól és betekintést nyújt az okos gazdálkodásba is.

A kamara a rendezvényen standdal várja az érdeklődőket, emellett szaktanácsadói információs pultot hoz létre, a gazdanapok első napján a határon túli gazdáknak szervez programot – jegyezte meg.

agrotrend.hu / MTI

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook