Hírek

Nyilatkozat és szakvélemény kell az akadálymentesítésről

Módosult a „Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása” című felhívás.

Létrehozva:

|

Akadálymentesítés esetén a pályázati dokumentációhoz csatolni kell egy nyilatkozatot arról, hogy a kivitelezés a projektarányos akadálymentesítés elveinek megfelelően kerül végrehajtásra, illetve megfelel a hatályos Országos Településrendezési és Építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendeletben foglalt követelményeknek – olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán.

Fontos, hogy az akadálymentesítés átalakítási tervét is alá kell támasztani szakvéleménnyel.

A fenti nyilatkozattal összefüggésben a foglalkoztatási rehabilitációs humán és műszaki szaktanácsadó, és/vagy rehabilitációs környezettervező szakmérnök/szakértő által kiadott dokumentum fogadható el.

A felhívásban egységesen módosult a „Támogatói Okirat kézbesítésétől számított” kifejezés a „Támogatói Okirat hatálybalépésétől számított” kifejezésre.

A projektben lehetőség van egyszeri elszámolást választani. Változásbejelentéssel kezdeményezhető az egyszeri elszámolásról a többszöri elszámolásra – és fordítva – történő áttérés.

A támogatás folyósításának a feltétele a változásbejelentés elfogadása.

A pályázattal kapcsolatos módosítás itt érhető el.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook