Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Magyar Innovációs Nagydíj felhívás – „Alapkutatástól a piacig”

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) fontosnak tartja, hogy a magyar tudományos eredmények, illetve a projektek megvalósult eredményei a lehető legtöbb fórumon, a lehető legnagyobb nyilvánosságot kapják. Ezért figyelmébe ajánljuk a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) által meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíj felhívás keretében pályázható, az NKFI Hivatal által alapított „Alapkutatástól a piacig” Innovációs Díjat.

A Magyar Innovációs Nagydíj mellett összesen hét kategóriában kaphatnak díjat  azok a Magyarországon bejegyzett társaságok, amelyek 2020-ban nagy jelentõségû innovációt valósítottak meg, és ennek révén kiemelkedõ hasznot értek el.

 

Beadási határidõ: 2021. február 10., 15 óra

 A díjak ünnepélyes átadására 2021. áprilisában kerül sor.

 A felhívás részleteit a jelen levélhez csatolt pályázati kiírás tartalmazza. További információk a MISZ honlapján érhetõek el:

 https://www.innovacio.hu/3b_hu_felhivas.php

 Úgy véljük, hogy a „Magyar Innovációs Nagydíj” pályázaton történõ részvétel a tudományos kutatók, intézetek illetve vállalkozások számára remek alkalom az eredmények kommunikációjára és a kiválóság visszaigazolására is.

agrotrend.hu / nkfih.gov.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés