Hírek

Csapatmunka jellemezte a kolbászfesztivált

A középiskolások és egyetemisták péntek délelőtti gyúróversenyén Prohászka Bélának, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége elnökének a vezetésével zsűrizték az asztaldíszítést, az egységes megjelenést, az elkészült kolbászokat, a csapatmunkát a 23. Csabai Kolbászfesztiválon.

– Látszott, hogy a több mint 200 csapat túlnyomó többsége felkészülten érkezett, vérbeli profik töltöttek, már nem először – hangsúlyozta Prohászka Béla. – Hagyományokat őrző asztaldíszeket használtak, bár a megehetőkből, a pogácsákból és a felszeletelt szárazkolbászokból hamar nagyon kevés maradt. Ízlettek ezek a finomságok a csapattagoknak, az asztalhoz hívott barátoknak is – írja a beol.hu.

fotó: beol.hu

Prohászka Béla kitért arra, pontosan megtervezték a csapatok, hogy milyen kolbászt készítenek, és ehhez hozták a megfelelő technikai eszközöket, a fűszereket, a munkafolyamatokat pedig elosztották egymás között. A zsűrielnök a szakmai rész mellett szólt arról is, hogy a versenyzők, szurkolóik olyan bulihangulatot teremtettek, ami élményszámba ment.

agrotrend.hu / beol.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés