Hírek

A SITEVI borászati és szőlészeti nemzetközi szakkiállítás idén is várja a magyar látogatókat!

Létrehozva:

|

A SITEVI a szőlő-, bor-, gyümölcs- és olajbogyó-termesztési ágazat vezető nemzetközi szakkiállítása 2023. november 28-30., nyitja meg kapuit a Montpellier-i kiállítási központban, Franciaországban. Kétségkívül a világ vezető találkozási pontja lesz idén ez az esemény az ágazatban dolgozó szakemberek számára.

Legyen szó nagy nevekről, történelmi szereplőkről, start-up-okról, borászokról, bortermelőkről, gyümölcstermesztőkről vagy olajbogyó-termelőkről, a SITEVI kihagyhatatlan esemény az ebben az ágazatban tevékenykedők számára.

Az összetett gazdasági, társadalmi, éghajlati és környezeti helyzetet tekintve a 2023-as kiállítás minden eddiginél jobb lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy felfedezzék a legújabb innovációkat, betekintést nyerjenek a piaci trendekbe és emellett a szakemberek segítséget kapjanak az előttük álló kihívások leküzdéséhez.

A SITEVI-re már 5 hónappal a megnyitása előtt elkelt minden kiállítói hely. Már most kivételes és történelmi jelentőségű eredményeket tud felmutatni mind az előadások, mind a kiállítók sokszínűsége tekintetében. 

Az idei SITEVI a közel 200 új kiállítóval valamennyi érintett ágazatból a termékek és a szolgáltatások kibővített választékát kínálja.

A kulcsfontosságú ügyfelek természetesen már lefoglalták a helyüket ezen a nagyszabású eseményen kiállítóként:

  • szőlőszüretelő gépek: PELLENC, CNH, BOBARD, ERO…;
  • szőlőtermesztés: KUHN, MASCHIO, ACTISOL, EUROVITI, CLEMENS, VITIBOT, RABAUD;
  • borászat: BUCHER VASLIN, PERA-PELLENC; DELLA TOFFOLA; AMOS; DIEMME; SEGUIN MOREAU; VIVELYS;
  • palackozás és csomagolás: DIAM, GAI, SMURFIT KAPPA; VERALLIA;
  • vontatóberendezések: ANTONIO CARRARO, AGCO, ARGO, CASE, CLAAS, KUBOTA, CNH
  • permetezés: FRANCE PULVÉ, CALVET, CEDMA;
  • mezőgazdasági termékek: BAYER, BELCHIM, BIOLINE, ANGIBAUD, DE SANGOSSE, OVINALP, HAIFA, SYNGENTA, YARA és
  • egyedi gyümölcs és zöldség feldolgozó rendszerek és öntözőberendezések: SORMAF, CALIBREX, MAF, NETAFIM, UNITEC, BRL, RICHEL, DALIVAL.

A 2021-es kiállítás pillanatai

Ebben az évben 1000 kiállító lesz jelen, akik közül közel 200-an újak. 65-en a borászat és a csomagolás, 63-an a szőlőtermesztés, 17-en a növényegészségügy és 19-en az új technológiák területét képviselik.

Az utóbbi különös nyomatékkal lesz jelen olyan kiállítókkal, mint a 285Kelvin, AGRICONOMIE, B&S TECH, FOOD PILOT, SC GROUPE…, a robotika területén pedig olyanokkal, mint: ALLIANS ROBOTICS, DUGUIT TECHNOLOGIES – CHAMPAGEL, EXXACT ROBOTICS, NAÏO TECHNOLOGIES, SABI AGRI, SITIA, VITIBOT, YANMAR, VINEYARD SOLUTIONS.

A 2021-es kiállítás pillanatai

Az aktuális kiállítói listát az alábbi linken tudja megtekinteni:

KIÁLLÍTÓK LISTÁJA 2023

A magyar látogatók számára a kiállítás INGYENES, ha belépőjüket előzetesen online megrendelik az alábbi linken:

LÁTOGATÓI INGYENES BELÉPŐ IGÉNYLÉSE

Promóciós kód hozzá: HONPARDIG23

Bármilyen a kiállítással kapcsolatos egyéb kérdés és kérés esetén keresse magyarországi képviselőnket- aki a kiállításunk magyarországi népszerűsítési kampányáért felel- az alábbi elérhetőségeken:

Gyulai-Kertesi Edina
kereskedelmi vezető
Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara
edina.kertesi@ccifrance-hongrie.org
0036 30 184 22 87

Hirdetés

Fókuszban

Facebook