Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

A legjobbat a legjobbtól: A Genezis Trans a Pappas Auto-ban bízik

A belföldi és nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalat – a Genezis Trans Kft. – 30 darab új Mercedes-Actros 1851LS típusú nyergesvontatót vásárol a Pappas Auto Magyarország Kft-től. A régóta tartó ügyfélkapcsolat mögött a Genezis Trans által fontosnak tartott, és a Pappas Auto által kínált megbízhatóság, kiváló ár-érték aránnyal párosuló üzemeltetési költségek, maximális üzembiztosság és a nemzetközi szakszerviz-hálózat áll. Az egyedileg rendelt járműveket, várhatóan 2022 áprilisában veheti birtokba a cég.

A Genezis Trans Kft. az ország piacvezető műtrágyaellátójához, a Bige Csoporthoz tartozik és a szintén a cégcsoportbeli – éves szinten 1,4 millió tonna Pétisó gyártó kapacitású – 90 éves múltú Nitrogénművek Zrt. kizárólagos fuvarozójaként működik 2014 óta.

A társaság nemcsak a Genezis termékek szállítmányozását végzi – biztosítva a gazdák és az agrárgazdaságok gyors műtrágyaellátását –, hanem a cégcsoport minden vállalata számára végez folyamatos szállítmányozást, bármilyen agrár és vegyiterméket elszállít. A 2022-es évre a vállalat elmondhatja magáról, hogy meghatározó piaci szereplővé vált a belföldi és nemzetközi FTL fuvarozás területén, különösen a gabona-, építőipari árupiac szegmensben.

A Pappas Auto Magyarország Kft. több, mint 30 éves szakmai múltra tekint vissza, jelenleg az ország legnagyobb, piacvezető Mercedes-Benz márkakereskedése. Szakmai és gazdasági sikerét a szakképzett, sokéves tapasztalattal rendelkező értékesítői gárdájának, ügyfélközpontú gondolkodásának és innovátori szerepének köszönheti.

A külföldi partnereik kiszállítási igényeik maradéktalan teljesítése érdekében a Genezis Trans Kft. a 2021-es évben a flotta újabb 30 autóval való bővítése mellett döntött. A társaság jelenlegi, 160 szerelvényből álló flottáját bővíti a most szerződött, 30 darab új Mercedes-Benz Actros nyergesvontatóval.

A Pappas Auto-tól újonnan megrendelt Mercedes-Actros 1851LS típusú nyergesvontató járművek a legújabb, 5. szériás Actros járműcsalád tagjai és mint ilyenek, ötvözik a kényelmes, síkpadlós BigSpace vezetőfülke tágasságát a Mercedes-Benz OM471 típusú, 510LE-s (2.500Nm) motor erejével, illetve a hosszú hátsó híd áttételnek köszönhetően, az elérhető legmagasabb fokú gazdaságossággal, ami az üzemanyag fogyasztást illeti.

Szabó Patrik Karbantartási Vezető – Genezis Trans, Deák Boglárka Marketing manager- Nitrogénművek, Molnár Melinda Ügyvezető Igazgató- Genzis Trans, Kovács Péter Új tehergépjármű értékesítési vezető- Pappas Auto, Balogh Sándor Új tehergépjármű értékesítő- Pappas Auto, Sipos Bernadett Marketing csoportvezető- Pappas Auto

A járművek vezetőfülkéje egyedi „lombzöld” fényezési kivitelben kerültek megrendelésre, aminek köszönhetően a szerelvények egy igazi színfoltot képviselnek majd az európai utakon.

A járművek gazdag felszereltségei közül – a teljesség igénye nélkül – ki kell emelni az aerodinamikus oldalsó spoilerezést, a légrugós fülkefelfüggesztést és alumínium keréktárcsákat.

A Pappas Auto-val kötött megállapodás a növekedés és az innováció következő lépcsőfoka, amit az idén 30 éves Bige Csoport tulajdonosi köre képvisel. Ennek a szellemiségnek kiváló partnere a Pappas Auto, mely az elmúlt több, mint 30 éves hazai múltjában vált piacvezető, megkerülhetetlen szereplőjévé a hazai autós piacnak.

agrotrend.hu / Nitrogénművek Zrt.

(X)

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés