Hírek

A csomagolás jelentősége

Az idei Fruit Logistica kiállításon sok újdonsággal találkozhattunk. Az egyik ilyen újdonság egy különleges csomagolás, ami nemcsak a fogyasztókat, hanem a logisztika egészét segíti.

Létrehozva:

|

Amikor terméket választunk a boltban, még ha tudat alatt is, de minden bizonnyal figyelembe vesszük a termék csomagolását és annak különleges tulajdonságait. Éppen ezért a csomagolóanyag-gyártók, gyümölcsforgalmazók is igyekeznek újabb és újabb megoldásokat kitalálni, hogy a vevők igényeihez minél inkább igazodni tudjanak.

A Nature’s Pride vállalat – amely gyümölcsök, bogyósgyümölcsök kereskedelmével foglalkozik -, létrehozott egy új csomagolást. A kiállításon elsősorban áfonyára mutatták be a terméket, de az újdonság akár minden bogyósgyümölcs csomagolására felhasználható lesz.

A bogyósgyümölcsök érzékeny termékek. Amellett, hogy megfelelő fajtát és termesztéstechnológiát kell választanunk, a jó íz és minőség érdekében valamint a termés eltarthatóságát is segítve, fontos a tökéletes csomagolás.

A Nature’s Pride vállalat a 2018-as Fruit Logistica kiállításon bemutatta legújabb csomagolását, amely sok előnyös tulajdonsága mellett, kedvez a fogyasztóknak is, hiszen a doboz, amelyben az értékes (és drága) gyümölcs van, könnyedén visszazárható.

A csomagolás nemcsak a fogyasztók, hanem a forgalmazók dolgát is megkönnyíti, hiszen a logisztikai folyamatban is kiválóan szerepelt már. Amellett, hogy jól kezelhető a szállítás során, a kiskereskedelmi hálózatok polcán is kiválóan mutat a termék.

"Az újratölthető tálcáink könnyen kezelhetők, így otthon és útközben is ideálisak. Egymásra rakhatók, így ideálisak a szállításhoz és a szupermarketben való bemutatáshoz "- mondta Adrielle Dankier kereskedelmi igazgató.

agrotrend.hu / Benedek Borbála

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook