Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Kertészet

Metszés mesterfokon a Meződepo költséghatékony gépeivel

A metszés fő feladata a termőegyensúly beállítása, mely csak akkor lehet sikeres, ha a beavatkozás növényegészségügyi szempontból is megfelelő.

A metszés fő feladata a termőegyensúly beállítása, mely csak akkor lehet sikeres, ha a beavatkozás növényegészségügyi szempontból is megfelelő.

A kézi munkaerő hiánya érinti a szőlő- és gyümölcs ültetvényeseket, a kis- és nagygazdaságokat is egyaránt. Ezen felül elmondhatjuk, hogy az egyik legköltségesebb művelet a metszés. A megfelelő gépesítéssel a költséghatékonyság nagy mértékben javítható anélkül, hogy a növényeket fertőzésnek tennénk ki.

Ami fontos szempont a metszőgép (legyen az gépi előmetsző vagy kézi metszőolló) kiválasztásánál:

  • tiszta vágási felület
  • munkafolyamat gyorsítása, élő munkaerő kiváltása
  • robosztus, erős kialakítás
  • megbízható működés
  • kiváló ár-érték arány
  • magyarországi országos szerviz és alkatrészellátás

Kínálatunkban mindenki megtalálja a neki megfelelő eszközt, amit készletről tudunk szállítani.

Kéziszerszámok tekintetében az észak-olasz Campagnola 60 év szakmai tapasztalatának köszönhetően egyike a világ vezető vállalkozásainak, kulcsszava a kutatás-fejlesztés.
Egy dinamikus és professzionális fejlesztő csapatnak köszönhetően a Campagnola termékkínálata ma megfelel minden környezeti faktornak és professzionális műszaki megoldásokat kínál minden ültetvényes gazdának.

Jelenleg legnépszerűbb termék a tavaly debütáló Plug-In-Green, markolatba helyezhető akkumulátoros metszőolló család, mely három vágási méretben áll a gazdák rendelkezésére. Tapasztalatok szerint 30%-kal gyorsítja meg a metszési folyamatot, gyakorlatilag három elektromos metszőolló ki tudja váltani egy ember munkáját.

 

Campagnola kínálatunkat tekintse meg itt: www.shop.mezodepo.hu

Az 1974-ben alapított BMV gyár a híres olasz Piedmont borvidéken (ahol a legrangosabb olasz szőlőbirtokok helyezkednek el) fejleszti és gyártja szőlő- és gyümölcsös zöldmegmunkáló gépeit. A helyi igényeket túllépve ma világszerte használják jó minőségű, korszerű, termelékeny gépeiket, melyek között egyedülálló az egyesfüggöny művelésű szőlőültetvénybe való PCL 850 metszőgépük, mely valóban tiszta vágást, teljesértékű munkát végez.

Az akár automata működésű, különböző méretben elérhető, csapos művelésbe való PR3000 metszőgép is kiemelkedik versenytársai közül.

Szőlőültetvényekbe természetesen elérhetők az egy- és duplasoros, kiváló vágásminőséget és területteljesítményt biztosító BMV-Italy csonkázó gépek.

További információk itt.

Gyümölcsültetvényekbe megtalálhatók mind a homlokrakodóra szerelhető kivitelek, mind a jéghálós ültetvényekbe tervezett automata felső vágóegység kitéréssel szerelt, síkfalmetsző gépek, amelyek igény szerint az egyesültetvényekhez is konfigurálhatók.

Az Arrizza Swath rendsöprű nagyon jó szolgálatot tehet a nyesedékek soraljból történő kisöprésében, így megkönnyítve a zúzás folyamatát. 
Megfelelő konfigurációval használható szőlő- és gyümölcsültetvényekben is.

Keresse területi értékesítő kollegáinkat bizalommal.

www.mezodepo.hu

(X)

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés