Kertészet

Kertészeti Évnyitó Szakmai Konferencia – 2023.02.23

A Tész-Ész Nonprofit Kft. és a Kertcenter Kft. érdekes szakmai programmal várja az érdeklődőket a Kertészeti Évnyitó Szakmai Konferenciára 2023. február 23-án.

A Konferencián témáiközött megtalálhatók a biotermesztéssel kapcsolatos tudnivalók, hogyan védhetők meg a talajok, például irányított tápanyag-utánpótlással egy talajelemzést követően, talajlevegőztetéssel, illetve a talajban lévő mikroorganizmusok visszapótlásával.

Hallható lesz, hogy milyen követelményrendszernek kell megfelelni egyes élelmiszer áruházláncoknak, illetve alternatív értékesítési lehetőségekről is szó lesz, akár egy közösségi kosár tagjaként. Hogyan lehet automatizálni a mezőgazdaságot, akár robotokkal, akár gyümölcs automatákkal? A jövő már itt van!?

A rendezvény NAK szaktanácsadóknak 4 kreditpontot ér.

Ezeken túl a szórakozni és pihenni vágyókat a Termal Vesta Hotel kitűnő termálvizes kinti és benti medencéivel, szaunájával várja.
Az este folyamán aki akar, farsangi jelmezbe bújva mulathat a zenés rendezvényen.

Részletek, illetve regisztrálni a teszesz@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 434 7390-es számon, illetve a http://kerteszportal.hu/konferencia/94 regisztrációs felületen lehet.

agrotrend.hu / Tész-Ész

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés