A Crémant a Champagne régión kívülről származó de azzal nagyon hasonló módon, palackos erjesztéssel készülő pezsgők csoportja. A Borkollégium mesterkurzuson közelebbről is megismerkedhetsz az egyes stílusokkal...
Az ASZÚGLASS szakmai premierjén ismerhettük meg a világszínvonalú Halimba Crystal által fejlesztett új boroskelyhet, amely még magasabb szintre emeli az aszú kóstolás élményét – írják a...
Az Európai Unióban az „E” kereskedelmi osztályba tartozó sertés vágóhídi belépési ára 1,78 euró/kilogramm hasított hideg súly volt 2025 októberében,...
Ismét felbukkantak a tűzifával kapcsolatos csalások több helyen is. A jogszerűtlen hirdetéseket közzétevő, a vásárlókat súlyosan megkárosító csalók már az...
A Balatonboglári Borvidék 3700 hektárt foglal magába, ám a fitoplazma terjedésének következtében ez a terület akár 2 ezer hektárra is...
Kiemelt cél a hazai tejtermelők és feldolgozók működésének stabilizálása, a magyar termékek piaci pozícióinak megerősítése, és a tejágazat hosszú távú...