profimagazin

Technika

Gépek a gyakorlatban: rövidesen kezdődik a XXI. Pápai Agrárexpo

  A tavalyelőtti és a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is látványos szántóföldi bemutatóval indul az esemény, amelyen ismét különböző mezőgazdasági eszközök vonulnak fel. Május 19. és 21. között rendezi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a XXI. Pápai

Létrehozva:

|

 

A tavalyelőtti és a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is látványos szántóföldi bemutatóval indul az esemény, amelyen ismét különböző mezőgazdasági eszközök vonulnak fel.

Május 19. és 21. között rendezi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a XXI. Pápai Agrárexpót, amelynek nyitóprogramja 2015 és 2016 után harmadszor is a város határában megrendezendő szántóföldi bemutató lesz.

Jelentős számú érdeklődő mellett zajlott a tavalyi is, melyen összesen 16 traktor állt a ,,startvonalra”, hogy az utánuk csatolt modern ekékkel, tárcsákkal, kapákkal és más földművelésre alkalmas eszközökkel a pályán ,,végigszáguldva mutassák be, hogyan tudják a legkülönbözőbb mezőgazdasági munkálatokat elvégezni.

Május 19-én reggel is hasonló látványra lehet majd számí­tani. A Készenlét Zrt. a traktorai mellett fejes váltvaforgató ekéjével, csillagkerekes rendsodrójával, hengeres bálázójával készül. Az Agromaster Kft. vetőgép kombinációt, rövidtárcsát, szintén váltvaforgató ekét és szántóföldi kultivátort mutat be. A Horsch cég pedig tárcsás kultivátort, nehéz rövidtárcsát, gabona-vetőgépet és önjáró permetezőt vonultat fel.

Hirdetés

Fókuszban

Facebook