Gépesítés

Technika

Új MF 6700S traktorgeneráció a Massey Fergusontól

Az AGCO kötelékébe tartozó Massey Ferguson ebben az évben, új MF 6700 S traktorszériával jelent meg a piacon.

Létrehozva:

|

Az öt modellből álló család, maximális motorteljesítménye 135 és 180 LE között változik. Valamennyi modellben 4 hengeres, 4,9 literes „All-in-One SCR Stage V.” füstgázkezelő rendszerrel felszerelt kis fogyasztású Agco Power motor szolgáltatja a teljesítményt – írja a Profi Magazin.

A motorok EPM-mel (Engine Power Management-tel) is rendelkeznek, így a névleges teljesítményük felett 15-20 LE teljesítményt nyújtanak, TLT meghajtású munkagépekkel és szállításban végzett munkák esetén.

Az új EU Stage V. normás motoroknál, az olajcsere ciklus 600 üzemórára emelkedett, a hajtóműolajat pedig, 1800 üzemóránként kell cserélni.

A traktorok Essential, Efficient és Exclusive felszereltséggel készülnek, amely érinti a választható sebességváltókat, ill. az automatizációjukat, valamint a komfortot.

A traktorokhoz Dyna-6 Super Eco Semi-Powershift (félpowershift) és Dyna-VT fokozat nélküli automatakapcsolású sebességváltók választhatók. Az új félpowershift sebességváltó Eco fokozatban már 1500 f/min motorfordulatszámnál tud 40 km/h sebességet biztosítani.

A traktorokon négyoszlopos, tágas, komfortos és kétajtós csupaüveg vezetőfülke található Datatronic 5 terminállal és 9 collos monitorral, vezetőre optimalizált kezelőszervekkel.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook