Gépesítés

Technika

Start Agro Kft. – kiemelt Massey Ferguson ajánlat

Bemutatkozik a Közép-Kelet magyarországi MF kereskedő.

Létrehozva:

|

2017. január 01-tõl az importõr Austro Diesel GmbH. cégünkre, a Start Agro Kft.-re bízta a Massey Ferguson márkakereskedõi jogot Jász-Nagykun-Szolnok megyében. így Hajdú-Bihar és Bács-Kiskun mellett már három megyében látja el a Start Agro Kft. a Massey Ferguson forgalmazását.

 

SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZELLÁTÁS – 6 ÉRV A START AGRO MELLETT

Ahhoz, hogy a Start Agro Kft. megkaphassa a márkakereskedõi pozíciót, szigorú szerviz és alkatrész ellátási feltételrendszernek kellett megfelelnie. A Massey Ferguson a világ egyik legnagyobb erõ- és betakarítógép gyártója, amely termékei kezeléséhez speciális szaktudást és szerszámállományt követel meg. Ezeknek a feltételeknek a Start Agro Kft. maradéktalanul megfelelt.

 

Miért nyújt Önnek a Start Agro Kft. szervize és alkatrész ellátása?

  • a Start Agro Kft. kötelékében összesen 8 szervizellátó kolléga dolgozik, akik közül 5-en Massey Ferguson termékspecialisták.
  • 5 db jól felszerelt szervizautó teljesít szolgálatot a három megyében, így az általunk kezelt régió bármely pontját egy óra autóúton belül el tudjuk érni.
  • Összesen három mûhellyel rendelkezünk, amelyek Kecskeméten, Martfûn és Hajdúböszörmény találhatók. Mindháromban teljes körû javításokat tudunk elvégezni az év bármely szakában.
  • Teljes Massey Ferguson mûszerezettséggel és szerszámállománnyal rendelkezünk mind mechanikus, mint szoftveres oldalról. Így biztosan és sikeresen el tudjuk végezni a javításokat.
  • Alkatrész központjaink Szolnokon, Hajbúböszörményben és Kecskeméten találhatók. Cégünk az Austro Diesel GmbH. 24 órás alkatrész ellátási rendszerének tagja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha Ön 16:00-ig megrendeli a szükséges alkatrészt, az már másnap reggel 08:00-ra megérkezik a kívánt telephelyre. Így gyorsan és precízen tudjuk elkezdeni javítását.
  • Nem hagyjuk cserben! Szombati alkatrész kiszállítással és szezonban aratási ügyelettel rendelkezünk hétvégén is.

 

TISZTELT MASSEY FERGUSON TULAJDONOS A 3 MEGYÉBÕL! Szívesen átvesszük traktorának szervizét, alkatrész ellátását! Célunk, hogy akik eddig az MF mellett tették le voksukat továbbra is márkakereskedõi minõségû szolgáltatást kapjanak a jövõben is! Egyedi kedvezményeket biztosítunk Massey Ferguson tulajdonosoknak! Részletekért érdeklõdjön kollégáinknál telefonon!

 

MASSEY FERGUON, McHALE, PNEUSEJ ÉRTÉKESÍTÉS – VÁLASSZA A HIVATALOS MASSEY FERGUSON MÁRKAKERESKEDÕT, KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Bács-Kiskun megye – Tóth Róbert – 0620-390- 6190

Hajdú-Bihar megye – Csiha Sándor – 0620-390- 6535

Jász-Nagykun-Szolnok megye – Petróczki Gábor – 0620-363- 5880

     E-mail: info@startagro.hu                                            Weboldal: www.startagro.hu

Facebook: Start Agro Kft. – kövesse facebook oldalunkat az exkluzív tartalmakhoz!

A kiemelt ajánlat Bács-Kiskun, Hajdú-Bihar, és Jász-Nagykun-Szolnok megyében érvényes.

(x)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook