Gépesítés

Jubileumok, újdonságok, győztes fejlesztés a Fliegl háza táján – izgalmas és sikeres évet zárt az abdai gyártócég

Létrehozva:

|

A Fliegl 2023-ban ünnepelte az abdai gyár fennállásának 30. évfordulóját, de nem csak az évek és a legyártott pótkocsik száma nőtt ezidő alatt, hiszen az 1993-ban átadott gyár a folyamatos beruházásoknak hála, az év végén egy újabb hatalmas raktárépülettel bővült. Ezek mellett még van mire büszkének lenni!

A 2023-as év nemzetközi szinten is a jubileum éve volt, hiszen 25 éve került bemutatásra a Fliegl saját fejlesztése, az „ASW” letolókocsi. Népszerűségét bizonyítja az 1998 óta már több, mint 25 000 legyártott darab. Hazánkban 952 letolórendszerű pótkocsi dolgozik napjainkban.

Sikerének titka, hogy a kiegészítők használatával sokrétűen használható. Legyen szó gabona átrakásról, trágya szórásról vagy gyors lerakodásról szabadban vagy akár alacsonyabb épületekben. A Fliegl folyamatosan fejleszti a kiegészítő adaptereit az átrakótechnika és szórórendszerek területén egyaránt.
Az azóta ikonikussá vált letolókocsit az AGROmashEXPO-n egy PROFI V2 trágyaszóró adapterrel felszerelt, ASW 261 modell képviseli.

ASW átrakócsigával

De nem csak ezért éri meg ellátogatni a Fliegl standjára a 2024-es év legnagyobb agrár kiállításán!

A kiállított gépek között megtalálható a 2024-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow különdíjasa, a hazai fejlesztésű Fliegl VARIO ULW 25 egytengelyes átrakókocsi. A nagy értékű betakarítógépek hasznos üzemidejének kihasználása, ezáltal a gazdaságosság növelése, igényli a betakarított növény akadályok nélküli elszállítását a betakarítógéptől és a menet közbeni ürítést. A hazai gyártású FLIEGL VARIO ULW 25 egytengelyes átrakókocsi jelenlegi fejlesztése is ezt a célt szolgálja.

A 35 fokban dönthető ferde átrakócsiga a szállítójárműre átrakodás könnyítését szolgálja és a vetőgépek feltöltését. Ugyanezt célozza a hidraulikusan állítható kidobólemez, amely eddig nem volt elérhető ennél a típusnál. Az adagolótömlő vetőgéptöltéshez szintén a gyorsabb, jobb munkavégzést segíti. Az alsó terménytovábbító csiga vályúján kialakított leresztőnyílás szükséges a vályú tisztításához. A takaróponyva felszerelése a betakarított termény eső esetén védelméhez kell és a gép szezonon kívüli tárolásakor a belső részeket védi.

A változtatásokkal járó gyorsabb átrakás miatt rövidebbek lesznek a ciklusidők, nagyobb lesz a szezonteljesítmény, így bátran ajánljuk minden gazdálkodónak a Fliegl legújabb fejlesztését!

ULW 25

A folyamatos innovációknak hála az idei év is tartogat újdonságokat fejlesztések tekintetében. A márciusban újonnan induló németországi Fliegl gyárból érkezni fog a magyar piacra is egy rendfelszedő kocsi, amit munka közben is szeretnének bemutatni a nagyközönségnek.

Kövesse Ön is figyelemmel a Fliegl idei évét, hiszen tartogatnak meglepetéseket!

Ha nem szeretne ezekről az újdonságokról lemaradni, akkor iratkozzon fel az abdai gyár
hírlevél rendszerébe az alábbi weboldalon keresztül:
http://www.fliegl.hu/newsletter

Fliegl

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook