Gépesítés

Technika

Ez a traktorcsoda nyerte „Az Év Gépe” díjat az idei SIMA kiállításon

A Valtra A104 HiTech kapta a világhírű „Az Év Gépe” díjat a 150 LE alatti traktorkategóriában.

Létrehozva:

|

„Az Év Gépe” az egyik legrangosabb kitüntető cím az iparágban, amely főként az innovációt, a technológiát és a teljesítőképességet díjazza. A kiállításon a Valtra piacra vezette a teljesen új A szériáját, mely 75-130 LE teljesítmény-tartományt foglal magába. A díjazott A104 HiTech a hét A szériás modellek egyike.

Az A szériák teljesen új dizájnt kaptak, amely követi a 4. generációs N és T szériák nívódíjas stílusjegyeit. 100 LE és 410 Nm nyomaték leadásával az új négyhengeres modell sok az N és T szériáktól átvett, a vásárlók által nagyra értékelt funkcióval büszkélkedhet. 

Az új fülke elegáns, csendes és tágas. 

A vezetési kényelem, a könnyű kezelhetőség, az ergonómia és a biztonság voltak a kiemelt tervezési szempontok. Az ebben a traktorosztályban a legnagyobb 5.5 m2-nyi üvegfelületű kialakításával a vezetőfülke kiváló körkörös kiláthatóságot nyújt a teljes munkaterületre. A gép mozgékonysága és a felülre történő kiláthatóságot is nyújtó tetőablak-opció teszi a A104HiTech gépet kiváló homlokrakodós traktorrá. A méltán híres Valtra-tartósság, a funkcionális dizájn és az ergonómia révén válik az A104 HiTech a hosszú munkanapok igazi hősévé.

 Ez ismét egy fontos elismerés a Valtra és az AGCO számára. A T4 és az N4 szériákat 2015 és 2016-ban választották ki „Az Év Gépe” elismerő díjra, és ez a mostani díjazás egy nagy értékű folyamatosságot is jelez, amely kellően demonstrálja 4. generációs Valtra termékeink sikersorozatát – nyilatkozta Mikko Lehikoinen, a Valtra marketing-igazgatója.

A győztest 28 európai mezőgazdasági magazint és online publikációkat képviselő független újságírók választották ki. 

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook