4x4

Sötét, Drámai és Lenyűgözően Dinamikus: Bemutatkozik a RANGE ROVER SPORT STEALTH PACK

Minden Range Rover modern formatervével, online funkciókat kínáló, kifinomult belső terével, és villamosított teljesítményével példát mutat az utolérhetetlen prémium élmények terén. Példa értékű dizájn 1970 óta.

Forrás: Auto Wallis

A márka kínálata a Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar és Range Rover Evoque modellekből áll, műszaki alapjait pedig a Land Rover biztosítja, a technológiák, a járműfejlesztés, valamint a menet- és terepképességek terén szerzett 75 évnyi tapasztalatával.

A márka modern prémium értékrendjének részeként minden egyes Range Rover típus elérhető elektromos hibrid hajtáslánccal. Az első tisztán elektromos Range Rover és Range Rover Sport az évtized derekán mutatkozik be.

A Range Rover a világ egyik leginkább elismert brit luxusmárkája, amelyet 121 országban forgalmaznak. A Defender, a Discovery és a Jaguar márkákhoz hasonlóan a Range Rover is a JLR Márkák Házának tagja.

A JLR folyamatosan arra törekszik, hogy tökéletesítse termékeinek, alkatrészeinek és tartozékainak műszaki tartalmát, formai részleteit és gyártási folyamatait. Ennek megfelelően folyamatosan változtatásokat eszközöl ezen területeken. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy kiadványunk a legfrissebb információkat tartalmazza, ugyanakkor a dokumentum semmiképpen nem tekinthető az aktuális műszaki paraméterek vagy az elérhetőség mértékadó forrásának, illetve nem számít bármely jármű, alkatrész vagy tartozék értékesítésére vonatkozó konkrét ajánlatnak. Gyártó által becsült értékek.

Forrás: Auto Wallis

A Range Rover Sport személyiségének sötétben rejtőző oldalát felerősítő Stealth Pack titokzatos módon értelmezi újra a modell kifinomult, prémium esztétikumát.

A Range Rover Sport Stealth Pack sötét tónusú, drámai hatású kidolgozások és díszítőelemek gondosan összeválogatott kollekciója. A csomag a Carpathian Grey Satin külső megjelenést kontrasztos, magasfényű fekete részletekkel, valamint választhatóan Ebony vagy Light Cloud színű, perforált Windsor bőrkárpitozással társítja.

Ez a Range Rover Sport modellhez kínált első olyan optikai csomag, amely Satin védőfóliát alkalmaz: a gyárban felvitt, oldószermentes megoldás élénk, modern selyemfényű megjelenést, valamint hatékony karcvédelmet biztosít.

A Range Rover Sport minimalista kialakítású középkonzolját a legújabb generációs 11,4 colos InControl érintőképernyő uralja; a digitális technológiák vezeték nélküli kapcsolaton keresztül frissíthetők1, a vagyonvédelem szintjét pedig olyan megoldások erősítik, mint a távozáskor automatikusan reteszelő, érkezéskor automatikusan oldó központi zár.

Forrás: Auto Wallis

A Stealth Pack kizárólag a Range Rover Sport Dynamic SE kivitelhez rendelhető, hathengeres elektromos mild hibrid dízel- vagy benzinmotorral. 2024 vége előtt plug-in elektromos hibrid opcióval bővül a választható hajtásláncok kínálata.

Budapest, Magyarország – 2024.04.04.: A Range Rover Sport zsigeri, sportos teljesítményét félreérthetetlenül tolmácsolja a modellhez kínált új, opciós Stealth Pack, amely sötét, drámai hangulatot kölcsönöz a Range Rover Sportnak.

Forrás: Auto Wallis

A gondosan megtervezett külső megjelenés alapja a sötét tónusú, kifinomult Carpathian Grey prémium metálfényezés, valamint az arra felvitt, Satin kivitelű védőfólia; az összhatást a Narvik Black Gloss kivitelű részleteket (motorházfedél szellőzőnyílások, feliratok, küszöbtoldatok, valamint az első és hátsó lökhárító alsó része) felsorakoztató, kibővített fekete külső optikai csomag teszi teljessé.

A modell sportos, erőtől duzzadó kiállását 23 colos, Gloss Black kivitelű könnnyűfém keréktárcsák2, fekete féknyergek, sötétített ablaküvegek, valamint Narvik Black Gloss kontraszt tető erősítik.

Forrás: Auto Wallis

Ez az első olyan külső optikai csomag a Range Rover Sport történetében, amely Satin kivitelű védőfóliát tartalmaz. A gyártás során felvitt fólia egyrészt élénk, modern selyemfényű hatást eredményez, másrészt hatékonyan óvja a fényezett felületet: ha megkarcolódik, elegendő a fóliát eltávolítani és ismételten felvinni3.

A hangsúlyosan formált ülésekkel szerelt belső térben minimalista középkonzol fogadja az utasokat. A Meridian Surround audiorendszer™ a 11,4 colos érintőképernyőről vezérelhető, a vezető tájékoztatására interaktív digitális műszerfal szolgál. A sötét tematika tovább erősíthető Ebony árnyalatú, perforált Windsor bőrkárpitozással, vagy épp ellenkezőleg: oldható a Light Cloud bőrülésekkel. Mindkét színvilághoz Natural Black fabetétek társíthatók.

„Az új Range Rover Sport Stealth Pack optikai csomagot a modell kifinomult, modern, sportos esztétikuma ihlette” – árulta el Hannah Custance, a Range Rover anyagtervező igazgatója. „Azon ügyfeleink számára állítottuk össze, akik erőt és magabiztosságot sugárzó felszereltségben gondolkodnak. A Range Rover Sport Stealth Pack selyemfényű fóliázásával és a Narvik Black Gloss optikai elemek széles körű alkalmazásával még magasabb szintre emeli a drámai prémium hatást.”

Forrás: Auto Wallis

A modellből csak úgy árad a veleszületett sportos, prémium légkör. A Range Rover Sport jellegzetes személyiségéről, valamint menet- és terepképességeiről 48V elektromos mild hibrid Ingenium hathengeres benzin- és dízelmotorok gondoskodnak, amelyek Dynamic SE kivitel választása esetén egytől egyig megrendelhetők Stealth csomaggal. A P460e és P550e plug-in elektromos hibrid modellváltozatok a későbbiekben, még 2024 vége előtt jelennek meg a kínálatban.

A maradéktalanul modern, sportos prémium hatás érdekében a Stealth csomaggal felszerelt Range Rover Sport a legújabb generációs technológiákat és innovációkat alkalmazza, az utastéri légtisztító rendszertől kezdve a távozáskor automatikusan reteszelő, érkezéskor automatikusan oldó központi záron át a vezeték nélküli szoftverfrissítésig1.

Forrás: Auto Wallis

A Range Rover Sport Stealth Pack opciós csomagként rendelhető.

1A vezeték nélküli szoftverfrissítés csak aktív InControl felhasználói fiókkal, stabil adatkapcsolat mellett vehető igénybe. A frissítéshez a tulajdonos/járművezető engedélye szükséges. Hálózati kapcsolatot igényel.

2Style 5135

3Az opció ára nem tartalmazza a fólia eltávolítását, illetve cseréjét.

 

Social media csatornák:

TikTok: https://www.tiktok.com/@rangerover

Facebook: http://www.facebook.com/LandRover

https://www.facebook.com/LandRover.Magyarorszag

Twitter: http://twitter.com/LandRover

Instagram: http://instagram.com/LandRover

https://www.instagram.com/landrover_magyarorszag/

YouTube: http://www.youtube.com/LandRover

                  https://www.youtube.com/@landrovermagyarorszag

 

agrotrend.hu / AutoWallis

 

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook