Agrárpénzek

Piac

Minden egy helyen a Közös Agrárpolitikáról

Az elkövetkezendő 5 évben Magyarország megközelítőleg 2.400 milliárd forintnyi támogatást oszthat ki a magyar gazdálkodóknak az I. pilléres keretből, és mintegy 2.900 milliárd forintot fordíthat a II. pilléren keresztül a hazai agrár- és élelmiszergazdaság és a magyar vidék fejlesztésére.

Az új szabályok megismerésére és megismertetésére azonban minden eddiginél rövidebb idő áll rendelkezésre, ezért a NAK lehetőségeihez mérten mindent megtesz annak érdekében, hogy a gazdálkodók számára történő információátadás időben megtörténjen. Ehhez minden hasznos információ megtalálható a KAP2023-2027 aloldalon. A korábbi ciklusban már megszokott, illetve új tájékoztatási formákkal bővített módon a kamara igyekszik átadni a KAP támogatási rendszerrel kapcsolatos információkat az érintett gazdálkodóknak.

A külön aloldalon többek között kiadványok, tájékoztató cikkek, videók, kalkulátor, tájékoztató rendezvények és a kapcsolódó jogszabályok gyűjteménye is segíti az eligazodást a szerteágazó információk között.

agrotrend.hu / NAK

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés