Kertészet

SIVAL: növénytermesztési szakvásár Angersben

 

Jövőre is a Loire völgyében fekvő Angers városában rendezik meg Franciaország legnagyobb zöldség-gyümölcságazati szakkiállítását – írta a FruitVeB.

A január 16-18. között Angersben megrendezésre kerülő SIVAL növénytermesztési szakkiállítás és vásár 1987 óta Franciaország legjelentősebb zöldség-gyümölcságazati eseménye, ahová 700 kiállítót és 26 ezer látogatót várnak a szervezők.

Forrás: FruitVeB

A rendezvényen mezőgazdasági gépek, növényvédelmi és csomagolástechnológiai megoldások tekinthetők meg, de a kiállítók között szerepelnek a legjelentősebb francia faiskolák és növénynemesítő, vetőmag-előállító cégek is.

A tavalyi rendezvényre 1000 külföldi látogató érkezett és több, mint 80 külföldi cég állítottak ki termékeit.

Az előadások sorában az idén a mezőgazdasági legfőbb jövőbeni kihívásairól esik szó, mint amilyen a fenntarthatóság, az energiahatékonyság, a precíziós mezőgazdaság, a robotika, a mesterséges intelligencia és az alternatív termelési rendszerek.

A soron következő rendezvényen is díjazásra kerülnek a SIVAL Innovation Contest nyertesei, új zöldség- és gyümölcsfajták, növényvédelmi megoldások, gépek és automatizálás, termesztőberendezések és logisztika kategóriákban.

A rendezvényre regisztráció az alábbi linken lehetséges:

agrotrend.hu/ FruitVeB

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés