Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Fenntarthatóság

Innováció

Április 1-én nyílik a Mecsextrém Park

Ez nem áprilisi tréfa! A Mecsextrém Park Ismét korlátlan játékhasználatra jogosító napijeggyel várja a látogatókat.

A Mecsekerdő Zrt. Árpádtetői Erdészeténél, a Pécsről Komlóra vezető út mellett található a Mecsek egyetlen kalandparkja, a Mecsextrém Park.


Fotó: Mecsekerdő

A közel húsz éve nyílt Mecsextrém Park az ország egyik első kalandparkja volt – de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy régies vagy elavult volna. Az évek során folyamatosan bővülő és egyre korszerűbbé váló Mecsextrém Parkban egy egész napot el lehet tölteni önfeledten: talajszinthez közel és a lombkoronák között kifeszített kötélpálya, alpesi kötélpark, tiroli csúszópálya, „X Jump” ugráló, lőszimulátor, rodeó bika, kalandvár, hófánk csúszdák, gokartpálya, mezítlábas tanösvény vagy 3D-karika gondoskodik a látogatók felhőtlen szórakozásáról.

A kalandpark extrém outdoor eszközei ugyanakkor teljesen biztonságosak, és zömüket az egész család használhatja – erről a park szakértő munkatársai gondoskodtak a téli üzemszünet felújítási munkái alatt. Többek között a bob pályán csúszó kocsik fékbetéteit cserélték, ezáltal mindenki nyugodtan gázt adhat.


Fotó: Mecsekerdő

De nem csak a családokat várja a Mecsextrém Park, hanem céges csapatépítések, iskolai kirándulások, születésnapok nagyszerű helyszíne is egyben, hiszen az árpádtetői komplexum igazi turisztikai központ, étteremmel, elegendő parkolóhellyel és egyéb szolgáltatásokkal.

A Park személyzetének tudása is frissült: Kötélpálya-üzemeltetői képzést tartottak az újonnan belépő kollégáknak, illetve a visszatérő munkatársak is feleleveníthették ismereteiket.


Fotó: Mecsekerdő

A kalandpark mellett pedig alig két hete nyílt meg a Mecsek történetét és élővilágát élményszerűen és látványosan bemutató Mecsek Discovery Center – így aztán tényleg egy gazdag és sokféle élvezetet kínáló teljes napot lehet eltölteni Árpádtetőn.

A nyitvatartásról, belépőjegyárakról a Mecsextrém Park holnapja tájékoztat.


Fotó: Mecsekerdő

agtotrend.hu / Mecsekerdő

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés