Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Aktuális

Időjárás

Egy férfi kipróbálta, mi van, ha téglával a kezében áll egy pocsolya mellett (videó)

Rendkívül bosszantó, ha az embert lefröcskölik az autók. Ennek kapcsán tett egy meglepő kísérletet a koreai férfi – írják az Alapjárat portálon.

Sokan jártunk már úgy, hogy gyalogosan közlekedtünk esõs idõben vagy épp várakoztunk a járdán, ám egyszercsak beterített egy jármû által keltett vízfüggöny. Lehet, hogy egy jármûvezetõ pusztán figyelmetlenségbõl hajt a tócsába, az is lehet, hogy szándékosan, ám a végeredmény szempontjából ez teljesen mindegy, mert a kialakult helyzet mindenképpen kellemetlen a gyalogos számára.

Egy koreai videós úgy döntött, kipróbálja, ha mindössze egy fekete esernyõvel álldogál az út mentén esõs idõben: vajon hány sofõr fröcsköli rá a vizet? Hét jármûvezetõ odafigyelt, és lassított, kilencen viszont úgy mentek el mellette, mintha ott sem lett volna. Ennek eredményeként utóbbiak szépen be is terítették az úton megállt vízzel.

Ezután kipróbálta, mi történik akkor, ha az egyik kezében tartja ugyanazt az esernyõt, a másikban viszont egy téglának látszó tárgyat tart maga elõtt. Valójában a tégla habszivacsból készült, de így is elég elrettentõnek bizonyult. Ezúttal sokkal jobb lett az eredmény. Azért voltak, akik kihívták maguk ellen a sorsot, többek között egy BMW sofõrje. A többség azonban lelassított és igyekezte kikerülni, nehogy véletlenül is lefröcsölje a férfit.

A videó készítõje hangsúlyozta a videó végén, hogy kizárólag szórakoztatási céllal készült, és senkinek sem javasolja, hogy kipróbálja ezt a valóságban. Arra kéri a jármûvezetõket, hogy lassítsanak, ha esõs idõben.

(Forrás:TreeMan)

agrotrend.hu / Alapjárat, Tóth Balázs

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés