Hírek

Nagy István: Védjük meg szuverenitásunkat!

 

„Védjük meg szuverenitásunkat!”  címmel polgári fórumot hirdettünk Mosonmagyaróváron, ahova vendégelőadóként Varga Judit jogász, politikus, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának fideszes elnöke érkezett el hozzánk – olvasható Nagy István, agrárminiszter posztjában.

A fórumon arról folytatunk beszélgetést, hogy Magyarországnak hol van a helye, szerepe a 21.század Európájában. Milyen kihívásoknak kell megfelelnünk, milyen küzdelmeket kell lefolytatnunk és milyen céljaink vannak szuverenitásunk megvédése érdekében?

Fotó: Bánhegyi István, Nagy István Facebook-oldala

„Felhívtuk a figyelmet arra is – tette hozzá a miniszter -, hogy a nemrég újra útjára indított Nemzeti Konzultációnak ebben milyen hatalmas szerepe van”.

Varga Judit úgy fogalmazott: „Az európai politika már elszokott attól, hogy kapcsolatban maradjon a választóival. Nekünk ez az erőnk!”

„Becsüljük meg Magyarországon ezt a nagyon erős mandátumot! De ehhez az is kell, hogy folyamatosan egyetértési pontokat alakítsunk ki választópolgárainkkal, amikor fordulópontokhoz érkezünk, hiszen Brüsszelben a közeljövőben nagy döntések fognak születni” – tette hozzá.

Fotó: Bánhegyi István, Nagy István Facebook-oldala

„Védjük meg együtt hazánk érdekeit, szuverenitásunkat! Kérjük, töltsék ki a Nemzeti Konzultációs kérdőívet és legkésőbb január 10-ig küldjék vissza! Köszönjük!” – zárta sorait Nagy István.

 

agrotrend.hu/ Nagy István Facebook-oldala

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés