Hírek

MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program: támogatási kérelmek benyújthatók

Megnyílt a támogatási kérelmek benyújtásának lehetősége a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosítószámú projekt keretében megvalósuló MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Programra, amely mikro-, kis- és középvállalkozások számára biztosít lehetőséget energetikai tanácsadási szolgáltatások igénybevételére, vissza nem térintendő támogatással.

A program keretében a KKV-k energiahatékonysági beruházásaikhoz kapcsolódó fejlesztési tanácsadást vehetnek igénybe az MGFÜ által minősített energetikai szakértőktől, valamint alternatív, megújuló energiaforrások alkalmazási lehetőségeinek vizsgálatát kérhetik a több mint 3 millió forintos maximális támogatási összeg erejéig. A támogatás intenzitása 70 százalék. A nyertes pályázókra a tanácsadás eredményeként elkészült Fejlesztési Tervben foglaltakkal összhangban beruházás megvalósítási kötelezettség is vonatkozik a kapott támogatás teljes összegének erejéig, amelyre a tanácsadást követően 12 hónap áll rendelkezésre.

Forrás: pixabay.com

A projekt várhatóan 150–300 vállalatnak nyújt majd segítséget, keretösszege 400 millió forint.

A támogatási kérelmek benyújtása a mai naptól lehetséges a www.vali.hu/energetikai-voucher-program oldalon, a beadási határidő 2024. június 3. A pályázati rendszerbe ügyfélkapus azonosítással szükséges bejelentkezni.

A program iránt érdeklődő KKV-k képviselői bővebb információt a program honlapján találnak, kérdés esetén pedig az MGFÜ ügyfélszolgálatához fordulhatnak elektronikus levélben az info@mgfu.hu címen vagy telefonon a +36/1 312 2213-as telefonszámon.
Az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosítószámú, Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozások számára című projekt részeként kerül lebonyolításra a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával.

agrotrend.hu / Világgazdaság

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés