Hírek

Megjelent a Profi magazin legújabb száma!

A traktortesztben ezúttal 7 keskeny nyomtávú traktort hasonlítunk össze, Balássy Ákost, az EuroChem vezetőjét a mezőgazdaságban való sikeres értékesítéséről kérdeztük, Gazdavélemény rovatunkban pedig bemutatjuk a Massey Ferguson 5711 GLOBAL-t.

Ízelítő a tartalomból:

Traktorteszt:

A keskeny nyomtávú traktorok 1. részében a Case IH, Claas, Deutz-Fahr, Fendt, John Deere, Kubota és New Holland gépeket hasonlítjuk össze, így megtudhatják, hogy mit tudnak ezek az erőgépek.

Interjú:

– A hatékony értékesítéshez kitűnő szakemberekre van szükség – interjú Balássy Ákossal, az EuroChem Agro Hungary Kft. cégvezetőjével.

Gyorsteszt: 

Számos gépről olvashatnak, többek között az "örökzöld" Amazone Cenius 3003 Super szántóföldi kultivátor gyorscserélőről, illetve a Väderstad Tempo TPL 24 szemenként vető gépéről, amellyel 100 hektár sem okoz gondot egy műszak alatt.

Gyakorlati teszt:

A Hardi Navigator 4000 permetezőgépet 27 m széles "DeltaForce" szórókerettel teszteltük és kiderül, hogy még hová fejlődhetnek a dánok! 

Emellett 5 vezetéknélküli fűnyírót is összehasonlítunk a gyakorlatban. Felfedeztük a hasonlóságokat, különbségeket és levontuk a tanulságokat. 

Gazdavélemény: 

A Biharnagybajomi "Dózsa" Agrár Zrt. ágazatvezetője, B. Csák András mutatta be a nemrég vásárolt, de máris jelentős üzemóraszámmal bíró Massey Ferguson 5711 GLOBAL-t.


A Profi magazin tartalma csak előfizetőknek érhető el!
Részletek itt: 
http://www.profimagazin.hu/rolunk/ujsag-elofizetes

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés