Hírek

Fiatal gazdák felkészülni! Itt van a pályázat!

A jelenlegi felhívás sokban eltér a korábbiaktól: nagyon fontos különbség, hogy az abszolút kezdő gazdálkodók nem pályázhatnak, az előírt „gazdasági méret” igazolására pedig több lehetőség is van. A keretösszeg 37,75 milliárd forint.

Létrehozva:

|

Az előző felhívásokhoz hasonlóan a támogatási összeg 40.000 euró, amely felhasználása eltér a korábbiakhoz képes, hiszen a jelenlegi felhívás szerint 75% – 25% arányban használható fel a támogatási összeg. A most megjelent felhívásban – a korábbiakhoz hasonlóan – különböző vállalások alapján pontokat gyűjthet a pályázó. A felhívás ezen pontozási rendszerén keresztül előtérbe helyezi majd a magasabb hozzáadott értékű termelést, amely a felhívás szerint a kertészetet és az állattenyésztést jelenti. A vállalási pontrendszeren túl, a korábbiakhoz hasonlóan üzleti és pénzügyi terv elkészítésével vehetnek részt az induló fiatalok a pályázaton. 

A pályázati felhívásra a pályázóknak van ideje felkészülni és a megfelelő tervezéseket megtenni, hiszen a beadás majd 2017. március 1-ével indul. A felhívás részleteit IDE kattintva találja.

agrotrend.hu

 

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook