Hírek

Ökoindustria: környezetipari kiállítás Budapesten

A hét közepén megnyílik az Ökoindustria nemzetközi szakkiállítás Budapesten, a kiállításon a környezetvédelmi technológiákat és szolgáltatásokat, továbbá a megújuló energiaforrások hatékony felhasználását ismerhetik meg az érdeklődők.


    A bemutatót november 16-18. között a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége második alkalommal rendezi meg   a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

    A nemzetközi környezetipari, energiahatékonysági és megújuló energiaforrások szakkiállítás témái között szerepel a megújuló energia hasznosítása, az energiahatékonyság, az ökoépítészet, a klímavédelem, a hulladékgazdálkodás, a másodnyersanyagok hasznosítása, a hulladékból készült termékek, továbbá a víz- és  talajvédelem, a biotechnológia, a levegő-, a zaj- és rezgésvédelem is.

    Az Ökoindustria a szervezők szerint kivételes lehetőséget nyújt az innovatív környezetvédelmi technológiák és szolgáltatások bemutatására. A rendezvény egyben fórumot teremt a résztvevők számára az információcserére, a technológia transzferre, és a szakmai együttműködés kialakítására is.

    Az esemény kapcsán Farkas Hilda, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének ügyvezető igazgatóhelyettese az MTI-nek hangsúlyozta: a környezetipar egyre fontosabb szerepet tölt be a világ és Magyarország a gazdaságában is, mivel jelentős potenciállal bír. Ez a terület tavaly mintegy 360 milliárd forintos árbevételt realizált Magyarországon.

Forrás: MTI
 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés