Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Események

Hírek

Borászok újabb lehetősége: nemzetközi szakértők által nyújtott teljes kép a borokról

Egy versenyen elindulni mindig bátorságot igényel, hiszen az eredmény nagy publicitást kap, mégis megéri, mert visszajelzést kapni egyet jelent a fejlődéssel. Egy borász számára is létfontosságú a megmérettetés, tudnia kell, hol helyezkedik el a saját bora a hazai és nemzetközi palettán. A Winelovers Wine Awards nemcsak magával a három napos borversennyel, hanem számos mellékeseményével is ezt a folyamatot segíti.

A Kóstolj a szakértővel programban való részvétel arra ad lehetőséget, hogy egy zártkörű rendezvényen a nemzetközi verseny első napján egy világhírű borszakértő a résztvevő borászok jelenlétében kóstolja végig a pincészetek három-három kiválasztott tételét, és mondja el személyes véleményét a borokról. Emellett a kóstolás után természetesen egy kötetlen beszélgetésre is sor kerül.

Forrás: pixabay.com

Idén pezsgő kategóriában Essi Avellan Master of Wine, a Champagne & Sparkling Wine World Championships (CSWWC) zsűritagja lesz jelen és véleményezi a programban résztvevő tételeket.
Miért érdemes élni a lehetőséggel?
  • Közvetlen és átfogó szakmai visszajelzést kapsz egy nemzetközi szaktekintélytől, az adott kategória legmeghatározóbb véleményvezérétől.
  • Lehetőséged van személyes beszélgetésre, kérdezésre.
  • A vélemény segíthet a borok pozícionálásában, értékesítésében, a szőlészeti és borászati munka finomhangolásában.
  • Adott kategórián belül akár 3 különböző stílusú tétel bemutatására és visszajelzések gyűjtésére nyílik lehetőséged

Mikor? Június 28.

Hol? Corinthia Budapest

Egy verseny, számos lehetőség a borászoknak

A „Winelovers 100 – 100 legjobb magyar bor” versenyre az első négy évben csak magyar borokkal lehetett nevezni, ezt követően azonban kinyitották a kapukat a világra, így 2024-ben már harmadik alkalommal szerveznek olyan versenyt, amely nemcsak a nevezett borokban, hanem a zsűritagok és az eredmények kommunikációja tekintetében is nemzetközi.
A Winelovers Wine Awards tökéletes bemutatkozási lehetőség és megjelenési felület a közép-kelet-európai országok borászatai számára, ha export tevékenységben gondolkoznak a régión kívül vagy azon belül. A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minél több országból érkezzenek zsűritagok, és lefedjék azokat a piacokat is, melyek fontos export célországok lehetnek a CEE régió számára.
A díjnyertes borok megjelennek egy angol nyelvű digitális kiadványban is, és több mint 4000 fontos nemzetközi döntéshozóhoz jutnak el (importőrök, head sommelier-k, kereskedők, borszakírók).
agrotrend.hu / Borászportál
Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'koikaam_mlb_menu' not found or invalid function name in /home/agrotre/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'koikaam_mlb_menu' not found or invalid function name in /home/agrotre/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324