Hírek

Felborult egy traktor Szekszárdon

A John Deere márkájú traktor a Tartsay Vilmos utca és a Dienes Valéria utca kereszteződése, illetve a Tartsay Vilmos utca és a Szövetség utca találkozása közötti részen borult a jobb oldalára. – írja a kadarka.net.

Létrehozva:

|

A traktor a Tartsay Vilmos utca és a Hunyadi utca keresztezõdése felé közlekedett, amikor a mezõgazdasági vontató elõtt haladó autó vészfékezett, miután az ott található zebráról egy gyalogos hirtelen lelépett. A traktor vezetõje, annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést, balra rántotta a jármû kormányát amitõl a mezõgazdasági vontató felborult és a haladási irányt tekintve az úttest bal szélén, részben már a füves területen állt meg. A vészfékezést végrehajtó személyautó a baleset után elhajtott – tudta meg a Kadarka.net a jármû vezetõjétõl.

A balesetet szenvedett traktor egy mezõgazdasági termelõszövetkezet tulajdonában áll.

A helyszínre két jókora mentõjármû érkezett, miután masszív kábeleket rögzítettek a több tonnás jármû bal hátsó, levegõben lógó kerekére, óvatosan a kerekeire állították a traktort. A mûvelet látványosság számba ment, a mûszaki mentést becslésünk szerint mintegy százan követték figyelemmel.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje portálunknak hivatalosan is megerõsítette, a balesetben senki sem sérült meg.

agrotrend.hu / kadarka.net

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook