Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Az AGRITURF 2022 Zrt. az AGROMASHEXPO rendezvényén debütált

Az AGRITURF 2022 Zrt. először vett részt az AGROmashEXpo és AgrárgépShow rendezvényén. A vállalkozás tőzegből készült termékek előállításával és forgalmazásával foglalkozik, a mezőgazdasági input piacra frissen belépő szereplő. Az üzeme Mezőkövesden épült, modern technológiát képvisel.

Az AGRITURF Tőzeghumát koncentrátum forradalmasítja a tápanyagutánpótlást természetes módon. Különleges, hatékony, több növénykezelésből álló technológiáról van szó.  A magas humin- és fulvosav tartalommal rendelkező készítménnyel a műtrágya 50 %-a elhagyható. Bőséges termés és jó minőség a végeredmény. A gazdaságossági mutatók is javulnak, mert input anyag oldalról mintegy átlagosan 40 %-os megtakarítás realizálható.

A vállalkozás a növénytermesztést szolgálja, hiszen a termőtalajok tápanyagszolgáltató képességét javítja a technológia, ezáltal javítja a talaj minőségét. Segít a gazdáknak gazdaságosan termelni.

A vállalkozás átgondolt marketingpolitikával indul a piacon, melynek fontos része az AGROMASHEXPO rendezvényen való szereplés. A cég egyedi, letisztult stílust képviselő standdal jelent meg a kiállításon. Marketing szempontól kiemelésre került az AGRITURF márkanév, mely bevezetésére nagy hangsúly kerül. A kiállítás vizuális elemei által cél volt a technológia ismertetése és a tőzeghumát koncentrátum működési mechanizmusának megértetése a látogatókkal. A gazdálkodók megtekinthették a tőzeghumát koncentrátum kezelésének pozitív hatását a bemutatott kultúrnövényeken. A termékismertető prospektusnak nagy sikere volt, mivel kis tőzegminta is belekerült a kiadványba. Az AGRITURF logót és a cég elérhetőségeit is tartalmazó ún. 2023. évi csapadéknaptár, céges tollal együtt nagy népszerűségnek örvendett a látogatók körében.

Megtisztelő és igen nagy elismerés, hogy a Magyar Marketing Szövetség a Kiállítói Marketing különdíjat adott a cégnek. A díjat ünnepélyes keretek között Dr. Totth Gedeon a Magyar Marketing Szövetség Elnökségi Tagja és a Bíráló Bizottság Elnöke adta át Dr. Pénzes Évának az AGRITURF Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatójának. A kiállítás marketing szempontból történő felépítését, a célokat, az eszközöket díjazta a bizottság.

agrotrend.hu / AGRITURF

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés