Hírek

A Nádudvarinál a minőség nem trend kérdése

Az idei Érték és Minőség Nagydíjakat szeptember 8-án adták át a Parlamentben, ahol a Hajdú-Bihar megyei Nagisz csoporthoz tartozó Nádudvari Élelmiszer Kft. két terméke is díjazott lett.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának. A Nádudvari Élelmiszer Kft. a tejtermékek, húskészítmények és mirelit termékek előállítása során nagy hangsúlyt fektet a szigorú minőségellenőrzésre és a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonságra. A termékfejlesztések során kiemelten fontos számukra, hogy megfeleljenek a változó fogyasztói igényeknek, ugyanakkor megőrizzék a hagyományos magyar ízvilágot.

’Sok díjat kaptunk az elmúlt 15 évben, a fogyasztók és a szakma egyaránt megbecsüli az elkötelezettségünket a magas minőség és a hazai nyersanyagok iránt, ez az elismerés mindezeket összefoglalja és megkoronázza – nyilatkozta Nagy Ádám, a cég ügyvezető igazgatója.

Cégünk 320 embert foglalkoztat, számunkra fontos, hogy semmilyen feladatot nem szervezünk ki. Bár a vállalkozás sokat nőtt, fejlődött az elmúlt évtizedben, megmaradunk a helyi adottságokra építő cégnek, a növekedés nem hozott szemléletváltást, ugyanazok az értékeink, mint a kezdetekkor.

Két termékünk is elnyerte a rangos díjat, a Nádudvari natúr krémjoghurt és a Nádudvari Chef Exclusive ementáli sajtos grillkolbász. A Nádudvari natúr, élőflórás krémjoghurt, mely 100%-ban magyar tej felhasználásával készül, selymességével szinte egyedülálló termék a magyar piacon. A tej nagy részét saját termelőinktől, a Hortobágy környéki régióból vásároljuk, amelynek jól ismerjük az eredetét, ismerjük a termelőket, támaszkodunk rájuk, megbízunk bennük.

A Chef Exclusive sajtos grillkolbász fejlesztéséhez pedig grillséfet hívtunk segítségül, így született meg a kívül roppanós, belül szaftos finomság, amelyhez hosszan válogattuk a leginkább passzoló sajtot. Az ementáli sajt használatával még különlegesebb ízvilágot és beltartalmat sikerült elérni, mindezt úgy, hogy ez a termék is laktózmentes maradhatott.’

A Nádudvari Élelmiszer Kft az idén 2 termékkel nyert az Érték és Minőség Nagydíjon, de 15 éve elkötelezett a magas minőségű élelmiszerek előállítása mellett. Ahogy Nagy Ádám ügyvezető igazgató fogalmaz: a minőség nálunk nem trend kérdése.

agrotrend.hu / Nádudvari Élelmiszer Kft.

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés