Gazdálkodás

Szántóföld

Biztonság a bizonytalan időkben

Személyre szabott ajánlatok, akár azonnali árazás, rugalmas ügyintézés és kiszámítható finanszírozás – mi kellhet még?

Létrehozva:

|

Az RWA Magyarország Kft. partnerei biztos kézben tudhatják gazdaságukat, hiszen a vállalat magas szaktudású képviselői a teljes vetéstechnológia kialakítása során egész szezonban Partnereik rendelkezésre állnak.

A megfelelő vetőmag kiválasztásától kezdve a műtrágyázáson, lombtrágyázáson és növényvédelmen át egészen a termény felvásárlásáig folyamatos támogatást biztosítanak ügyfeleiknek annak érdekében, hogy minél bőségesebb termést legyenek képesek realizálni aratáskor.
 

Felmerülhet a kérdés, hogy ezt a biztonságot hogyan tudja garantálni a vállalat?

Az Ausztriában piacvezető RWA (Raiffeisen Ware Austria) AG és a globálisan működő, német BayWa (Bayerische Warenvermittlung) AG anyavállalatokkal a hátuk mögött kiemelkedő tőkegarancia, technológiai innováció és kimagasló minőség érhető el, amelyet már évtizedek óta a magyar piac igényeinek megfelelően igazítanak a hazai mezőgazdaság dinamikus fejlesztése érdekében.
 

1%-os fix kamat

Július 1-től a cég egy fix, 1%-os havi kamatozású, halasztott fizetés lehetőségével előlegezi meg termékeinek minőségét, hiszen ezen konstrukció által lehetővé teszi a mezőgazdaság szereplőinek, hogy a terményük értékesítését követően, vagy akár terményben egyenlítsék számlájukat.
 

A Sofru az RWA Magyarország Kft. kínálatában

Az idei évtől kezdve az RWA Magyarország Kft. vált a Sofru őszi búza kizárólagos forgalmazójává.

A már jól ismert, rendkívüli genetikával és kimagasló terméshozammal rendelkező szálkás búza már csomagajánlatban is elérhető az RWA kínálatában, amelybe a vetőmaghoz leginkább passzoló mikrokristályos lombtrágyák és gyökér aktivátorok kerültek bele.

A csomag elemeinek gondos felkutatása elengedhetetlen volt nem csak a vállalat számára, hanem annak érdekében is, hogy egy teljes termesztéstechnológiát tudjanak biztosítani az újonnan kínálatukba kerülő kalászoshoz.

A csomagokat az alábbiak szerint, a piac igényeinek megfelelően alakították ki:

Otthon vannak a terményfelvásárlásban is

Ebben a bizonytalan helyzetben kiemelkedően fontos a megbízható, kiszámítható és nem utolsó sorban fizetőképes társ a terményfelvásárlásnál is. Éppen ezért a vállalat termény üzletágának munkatársai valamint területi képviselőik az aktuális napi árakat aktívan követve az Önök számára legfontosabb információkat, piaci árakat és tanácsokat biztosítják.

Az aratáskor saját, országszerte 4 telephelyük pedig meghosszabbított és hétvégi nyitvatartással biztosítja a gondtalan termény átvételt, valamint országosan további 10 bérelt raktárukban állnak folyamatosan az Önök rendelkezésére.

További információkért keresse területi képviselőinket!

 

www.rwa.hu

(X)

 

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook