Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Kertészet

Növényvédelmi alaptanfolyam indul

 

A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Budapest-Fővárosi Szervezete 2023. november 20-i indítással növényvédelmi alaptanfolyamot szervez, a II. forgalmi kategóriájú növényvédő szerek vásárlására és felhasználására jogosító engedély megszerzéséhez.

A kamara lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint ez az úgynevezett „80 órás” avagy „zöldkönyves” tanfolyam elvégzése szükséges a II. és III. forgalmi kategóriájú növényvédő szerek árusításához és a növényvédelmi drónpilóta alapképzéshez is.

A tanfolyamot kellő számú jelentkező esetén indítják. A képzésekkel kapcsolatban érdemes érdeklődni kamara megyei szervezetinél is.

A tanfolyami részvétel feltétele: A vizsgán csak a 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezők vehetnek részt.

Az oktatás helyszíne: a Varga Márton kertészeti és Földmérési Technikum könyvtára, www.vmszki.hu

Címe: 1149 Budapest (Zugló), Mogyoródi út 56-60.

A helyszíni kapcsolattartó: Antics Katalin tanárnő, 06 30 447-9330

A sikeres vizsgáról tanúsítványt kapnak. Ezt az állandó lakóhelyük szerinti megyei Kormányhivatal illetékes osztályán kell bemutatni és itt kell befizetni az engedély kiváltásához szükséges eljárási díjat is, mely jelenleg 4.000,-Ft.

A szervezők kérik, hogy  jelentkezési lapot 2023. november 04-ig küldjék vissza az nmnkbudapest@gmail.com-ra. A számla befizetési határideje 2023. november 15.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés