Kertészet
Mitől és hogyan lehet jobb a borod! – Gyakorlati felkészítés a 2023-as szüretre!
Két napos gyakorlati képzést tart a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete augusztus 24-és és 25-én hobbi borászoknak, szőlősgazdáknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt.
A képzés témája naprakész és hasznos tudásanyag a szüreti előkészületektől a szőlőfeldolgozás, mustkészítés, erjesztés megvalósításán át a borkészítésig, illetve a különböző folyamatok során jelentkező esetleges hibák ismertetése és kiküszöbölése.
Oktatók:
- Ipacs Szabó István főborász, Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet
- Orbán Gergely szakmai igazgatóhelyettes, Soós István Borászati Technikum és Szakképző Iskola
Időpont: 2023. 24-25. 8 és 16 óra között
Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet Pécs, Pázmány P. u. 4.
A képzés díja: 60000 Ft, mely tartalmazza a kétnapi ebédet is.
Jelentkezés és további információ: www.pteshop.hu/szuret-a-gyakorlatban
agrotrend.hu / PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet