Állattenyésztés

Az anyakecsketartás de minimis támogatási kérelmek benyújtásának végső határideje már nagyon közel

Létrehozva:

|

Az anyakecsketartás csekély összegű támogatásáról szóló 26/2014. (XI. 20.) FM rendelet szerinti de minimis támogatási kérelmek benyújtásának végső határideje 2023. december 11-e.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az anyakecsketartás csekély összegű támogatásáról szóló 26/2014. (XI. 20.) FM rendelet szerinti de minimis támogatási kérelmek 2023. november 1. 00:00:00 és 2023. december 10. 23:59:59 között az Elektronikus kérelemkezelés → Piaci Intézkedések → Nemzeti támogatások → Mezőgazdasági csekély összegű támogatás → Anyakecske tartás csekély összegű támogatása menüponton keresztül tölthetőek ki és nyújthatóak be.

Forrás: pxhere.com

Tekintettel azonban arra, hogy 2023. december 10. munkaszüneti napra esik, így az elektronikus kérelemkitöltő felületen legkésőbb 2023. december 11. 23:59:59-ig lehet a kérelmeket benyújtani.

Kérjük fordítsanak kiemelt figyelmet a kérelmek benyújtásra vonatkozó határidőre, mely jogvesztő. A kérelem benyújtási időszakot követően beadott kérelmeket a Magyar Államkincstár a Támogatási törvény alapján végzéssel visszautasítja!

Tájékoztatjuk Önöket továbbá arról is, hogy a már benyújtott támogatási kérelmek módosítására, a kérelem benyújtási határidő végéig, azaz 2023. december 11-én 23:59:59-ig van lehetőség.

Az intézkedéssel kapcsolatos további információk a Magyar Államkincstár honlapján a „Támogatások / Nemzeti támogatások / Mezőgazdasági de minimis / Anyakecske tartás támogatása” menüpont alatt, valamint korábbi cikkünkben érhetők el. A kérelem benyújtással kapcsolatosan tájékoztatás az mv.ugyfelszolgalat@allamkincstar.gov.hu e-mail címen kérhető, továbbá a NAK falugazdász hálózatán keresztül is segíti a gazdálkodókat a kérelmek benyújtásában.

agrotrend.hu / NAK

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook