Költséghatékony nyúlhústermelést tesz lehetővé az Állatorvostudományi Egyetem és a Tetrabbit Kft. digitális fejlesztése – közölte az egyetem hétfőn az MTI-vel. A my-rabbit.eu informatikai rendszer a tenyésztéstől...
Mintegy 25-30 százalékkal csökkent az európai nyúltartók termelése az elmúlt egy évben. A gazdálkodók az állattartókat sújtó általános nehézségek miatt számolták fel az állományokat, miközben a kereslet is jelentősen...
Méltatlanul mellőzik az egyik legegészségesebb fehérjeforrást a magyarok. A nyúlhús nemcsak kiváló táplálkozás-élettani tulajdonságokkal bír, az íze is remek. A hazai nyúlágazat az elmúlt években...
„Nyúl-j bele” országos kampány indul a hazai nyúlhús-fogyasztás népszerűsítésére – jelentette be Ondré Péter az Agrármarketing Centrum ügyvezetője. Az Agrármarketing Centrum tájékoztatása szerint az eseményen részt vett még...