Az állattenyésztési élelmiszerláncban tevékenykedő, hasonló gondolkodású uniós partnerekből álló „Európai Állattenyésztés Hangja” elnevezésű csoport újabb kommunikációs anyagában azt fejti ki, hogy a húsfogyasztás milyen szerepet töltött...
Az állattenyésztési élelmiszerláncban tevékenykedő, hasonló gondolkodású uniós partnerekből álló „Európai Állattenyésztés Hangja” elnevezésű csoport újabb kommunikációs anyagában arra keresi a választ, hogy tudunk-e jól élni hús...
Az állattenyésztési élelmiszerláncban tevékenykedő, hasonló gondolkodású uniós partnerekből álló „Európai Állattenyésztés Hangja” elnevezésű csoport újabb kommunikációs anyagában arra hívja fel a figyelmet, hogy egy friss, szakirodalmi...
Tudományos szempontból teljesen megalapozatlan állításokkal teletűzdelt propagandával igyekeznek rossz fényben feltüntetni az állati termékpályát a szórakoztatóipar egyes szereplői. Az egyik legnagyobb, hazánkban is elérhető streaming szolgáltató...
Az állattenyésztési élelmiszerláncban tevékenykedő, hasonló gondolkodású uniós partnerekből álló „Európai Állattenyésztés Hangja” elnevezésű csoport által közzétett újabb kommunikációs anyagban a húsfogyasztás egészségünkre gyakorolt hatásairól osztanak meg...
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elkészítette a FAO által közzétett, „Az állati eredetű élelmiszerek hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz” című informatív, szemléletes infografika magyar nyelvű fordítását, melyből hasznos...
Ma már a megkérdezett németek fele korlátozza tudatosan húsfogyasztását, és csak minden ötödik német eszik naponta húst – írja a FruitVeB. A Német Szövetségi Élelmezési és...
Az EU-ban az állattenyésztés súlypontja nyugatról kelet felé tolódik. Jó volna nekünk kihasználni ezt a helyzetet, mielőtt mások helyettünk megteszik. Az egy hektárra jutó állategység az...