Az AGRO.bio Hungary Kft. óriási küldetés elvégzését tűzte ki célul már a kezdetek kezdetén is, ugyanis a termőföldre nemcsak vagyonként, hanem élőlényként is tekint, ami egyedi...
El Niño-hatás, aszály, jégverés, hőségriadók. Júniusban aratott kalászosok, hektikus terménypiacok, hatóanyag-kivonások. AÖP-támogatott mikrobiológiai termékek, talajegészség józan ésszel is felmérhető felértékelődése. A szármaradványok irányított bontásával a talajok...
Az AGRO.bio Hungary Kft. olyan újdonságokat és természetközeli megoldásokat kínál melyekre jelen körülmények között jelentősen szükség van. Olyan mikrobiológiai készítményeket forgalmaznak melyeknek szemmel látható hatása és...
A szója jelentősége Az uniós és hazai támogatásoknak is köszönhetően 2014 óta egyre több gazdálkodó foglalkozik szójatermesztéssel. Így az elmúlt években a szója vetésterülete és jelentősége...
Magyarország legjobb fehérbora 2023-ban teljeskörű AGRO.bio technológiával támogatott szőlőből készült. Az Országos Borversenyen a Frittmann Generosa 2022 lett a legjobb fehérbor. Ez hatalmas büszkeség a borászatnak,...
A kukorica betakarítása után még nagy érték marad a tarlón, hiszen a szár- és gyökérmaradványok legalább 100 kg nitrogént, 40 kg foszfort és 120 kg káliumot...
A BactoFil® Repce + TrichoMax, amely megold minden fontos mikrobiológiai feladatot a repce korai, őszi fejlődésben. Az olajos növények legveszélyesebb kórokozója a fehérpenészes szárrothadás, vagy szklerotínia. Mérsékelten...