Agrármanager

Ünnepi Stílustippek a Canissi Szabóságtól

A Canissi Szabóság, vezetője Kanizsai Szilvia, mélyen elkötelezett az öltözködési etikett iránt, különösen a báli szezon és gála vacsorák idején. A következőkben részletesen bemutatjuk, milyen öltözéket javasol az AGROTREND csoport két közelgő eseményére: a Magyar Gazdák báljára és Az Év Agrárembere díjkiosztó gálára.

A Magyar Gazdák Bálja hazánk legnagyobb országos gazdabálja, amely kellemes hangulatban, magas színvonalon zajlik. A rendezvény a vendégfogadással kezdődik, majd megnyitókkal, nyitótánccal, vacsorával, tombolával és zenei programokkal várja a résztvevőket. A bálozás hagyománya több évszázadra nyúlik vissza, és olyan íratlan szabályai alakultak ki az öltözködésre, a táncra és az étkezésre vonatkozóan, melyek az eleganciára, udvariasságra és a figyelemre épülnek.

Fotó: Canissi Szabóság

Az „Év Agrárembere” díj odaítélésének célja, hogy elismerje azokat a személyeket, akik jelentős hozzájárulást tesznek a mezőgazdaság fejlődéséhez, innovációjához, fenntarthatóságához, vagy a mezőgazdasági közösség támogatásához.  A díjátadó általában egy ünnepélyes esemény keretében történik, ahol az agrárvilág képviselői, döntéshozói és más fontos szereplői gyűlnek össze. Jelentősége messze túlmutat a puszta elismerésen. Ez egy lehetőség a mezőgazdasági közösség számára, hogy összegyűljön és megünnepelje a kiválóságokat.

 

Fotó: Canissi Szabóság

A bálok és díjátadó gálák öltözködési előírásai általában a „black tie” kategóriába esnek, ami elegáns, de kevésbé szigorú, mint a „white tie”. Ez magában foglal egy klasszikus fekete sálgalléros szmoking kabátot, fekete kézzel kötött csokornyakkendőt, fehér inget, fekete nadrágot és egy elegáns fekete cipőt. Szmoking hiányában, megfelelő lehet egy szép, elegáns sötétszínű öltöny, vagy zakó egy hozzá illő nadrággal.

Fotó: Canissi Szabóság

 

A modern divatba illesztett klasszikus elegancia jegyében a Canissi Szabóság ilyen alkalmakra, dinner jacketeket és egyedi bársony zakókat is kínál. Ezek a darabok új megoldásokat nyújtanak, frissítve a hagyományos elegancia kultúráját. A dinner jacketek elegáns selyem szaténnal kidolgozott reverjei felejthetetlen ünnepi megjelenést biztosítanak.

 

Fotó: Canissi Szabóság

Fotó: Canissi Szabóság

A nők számára egy elegáns, hosszú estélyi ruha a megfelelő viselet. A Canissi Szabóság exkluzív kollekciójából választott vagy méretre szabott, selyem és szatén anyagokból készített ruha tökéletes választás. Saját tervezésű, ikonikus darabjai, mint a CAROLINE, ANGELINA vagy a CAMILLA, a kifinomult elegancia megtestesítői. Ezek a ruhák a női alak vonalait és az üzleti világ követelményeit is figyelembe véve készülnek, biztosítva a teljes harmóniát és magabiztos kisugárzást.

A Canissi Szabóság hite szerint a rangos eseményekhez a méretre készített öltözék a legjobb választás. A csapat készséggel áll rendelkezésre tanácsokkal, személyes konzultációval, és a limitált számú kollekciós darabokat is gyorsan igazítják az ügyfelek igényeihez.

arotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés