Agrármanager

Új cikksorozatunk indul: Stílustippek Agrármanagereknek!

Az AGROTREND Csoport marketingvezetőjeként, főszerkesztőjeként hatalmas öröm, amikor olyan együttműködés jön létre, ami mindkét cég megelégedésére szolgál. Ha ráadásul mindez a divatról, ruhákról, megjelenésről szól, azt hiszem nem is kell tovább taglalnom a lelkesedésemet.

Örömmel jelentjük be, hogy a Canissi Szabóság és az AGROTREND Csoport közös erővel elindít egy új cikksorozatot, mely stílustippekkel szolgál agrármanagerek számára. A sorozat célja, hogy inspirációval szolgáljon a megjelenés terén, hiszen a stílus és az elegancia a mindennapi életünk fontos részét képezi, a gazdálkodók mindennapjaiban is.

Hétről hétre jelentkezünk a cikkekkel, tippekkel, tanácsokkal, érdemes követni ezt a sorozatunkat is!

Kanizsai Szilvivel, a Canissi szabóság megálmodójával, tulajdonosával már évek óta tart az együttműködés, rendszeresen találkozhattak vele Az Év Agrárembere, illetve a Magyarország Legszebb Birtoka gáláinkon, a Magyar Gazdák Bálján. Kifogástalan megjelenésével mindig kellemes színfoltja a társaságunknak.

Az agrárvilágban dolgozók számára is rendkívül fontos az elegancia és a megjelenés, legyen szó akár tárgyalásról, üzleti találkozóról, díjátadóról vagy ünnepélyes gazdászbálról. A Canissi Szabóság és az AGROTREND Csoport a közös munkával olyan tanácsokat és tippeket kínál, amelyek segítenek abban, hogy minden alkalmat a lehető legstílusosabban éljünk meg.

A cikksorozatban felfedezhetik, hogyan válasszák ki a megfelelő öltözéket a különböző alkalmakra, milyen apróságokra figyeljenek, hogy az öltözékük mindig elegáns legyen. A cikkek során kitérünk arra is, hogy miként érhetjük el, hogy a stílusunk tükrözze a szakmai hozzáértésünket és elkötelezettségünket a mezőgazdaság területén.

Az új cikksorozat reményeink szerint inspiráló lesz az agrármanagerek számára, és hozzájárul ahhoz, hogy az agrárvilágban dolgozók is büszkén és magabiztosan léphessenek a mindennapi kihívások elé.

Kövessenek bennünket!

Urkom Katalin

AGROTREND Csoport marketingvezetője és főszerkesztője

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés